25manna 2019: En klubbfest

Det är verkligen en ynnest att få vara med klubben på denna årliga tillställning. Precis som de senaste åren hade vi imponerande 4 lag till start och alla lag tog sig runt godkända. GMOK1 blev 15:e trots en del stolpe ut!

• okt0825manna 2018: En verklig klubbsuccé!0

25manna 2018: En verklig klubbsuccé!

Årets 25manna går till historien som en extremt lyckad klubbinsats. GMOK1 slutade 5a, mindre än 2 min från seger efter att ha varit med i fajten hela vägen! Dessutom blev vi sånär bästa andralag och fick för första gången runt alla 4 lag godkända!

• okt0925manna 2016: Plats 20, 55 & 2411

25manna 2016: Plats 20, 55 & 241

Ännu ett 25manna är till ända. Och återigen stod klubbens medlemmar för en lång rad fantastiska prestationer. Vårt sylvassa förstalag hade tyvärr inte flytet rakt igenom vilket resulterade i plats 19. Andralaget var 5e bästa andralag på plats 55.

• okt12GMOK i tätstriden på 25manna!2

GMOK i tätstriden på 25manna!

Återigen var vi med och slogs om de allra finaste placeringarna på 25manna. Till slut blev det en 5:e-plats för förstalaget & dessutom blev vi bästa andralag med en stark 37:e-plats. Många nya löpare gjorde också starka prestationer i GMOK3 & GMOK4!

• okt1225-manna 2014: 2 lag bland de 31 första!6

25-manna 2014: 2 lag bland de 31 första!

Preliminära placeringar blev 14, 31 & 144 för våra tre första lag. GMOK 1 svarade för väldigt många fina insatser men fick lite för stort glapp mellan löparna. GMOK 2 gjorde en fantastisk stafett och vann också pris för bästa andralag i tävlingen!

• okt1225-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats7

25-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats

För fjärde året i rad nådde vi en topp-10-placering på 25-manna. Niklas Skoog visade på 6:e-sträckan att en bruten handled(?) inte hindrar. Han var inne först av GMOK-löparna ändå på sin sträcka!

• okt10100-manna!3

100-manna!

Efter en gränslös satsning mot årets 25-manna lyckades vi få ihop 4 lag! Att det dessutom gick så fantastiskt bra gjorde inte saken sämre. Vilken helg!

• okt062:a på 25-manna!!!8

2:a på 25-manna!!!

Vi gjorde en fantastisk insats på årets 25-manna och slutade på en mycket fin 2:a plats.

• okt0925mannakorten1

25mannakorten

Framgångarna fortsatte på 25mannakorten. Ols & Lina vann varsin seniorelitklass. Dessutom slutade Tingis och Martinsson tvåa respektive trea i H20E, endast slagna av JWOC-dominanten Robert Merl. Starkt!

• okt132:a laget 73:a på 25-manna0