Det är verkligen en ynnest att få vara med klubben på denna årliga tillställning. Precis som de senaste åren hade vi imponerande 4 lag till start och alla lag tog sig runt godkända. GMOK1 blev 15:e trots en del stolpe ut!

Till helgen avgörs en av årets OL-höjdpunkter; Kangasala Jukola 2019! GMOKs Dam-UK (Sven Börjeson) och Herr-UK (Viktor Stensson) kan stolt presentera sina lag till årets drabbningar.

Inför 10mila 2019 i Glimåkra

Vi mönstrar i år 6 damlag & 3 herrlag. Blir härligt att följa er framfart nere i skånska Glimåkra under helgen!

• okt0825manna 2018: En verklig klubbsuccé!0

25manna 2018: En verklig klubbsuccé!

Årets 25manna går till historien som en extremt lyckad klubbinsats. GMOK1 slutade 5a, mindre än 2 min från seger efter att ha varit med i fajten hela vägen! Dessutom blev vi sånär bästa andralag och fick för första gången runt alla 4 lag godkända!

• sep15SM-finalister & stafettlag!0

SM-finalister & stafettlag!

Vi fick hela 10 löpare till A-final på Medel-SM. Värst var D21-tjejerna med 5 finalplatser. Glädjande också att vi fick finalplatser i alla 6 klasser! Dessutom gick Runa till final i NM. Gratulerer!

• jun17GMOK-herrarna slog fjolårsplaceringarna1

GMOK-herrarna slog fjolårsplaceringarna

Det gjordes många riktigt fina GMOK-prestationer under Jukolakavlen. Till slut blev det plats 37 resp 81 för de båda lagen, efter en stadigt positiv resultatutveckling.

• apr2610mila 2018: 58 GMOKare till start!3

10mila 2018: 58 GMOKare till start!

Vi mönstrar i år 5 damlag, 3 herrlag och ett kombinationslag i ungdomskavlen. Blir härligt att följa er framfart på plats i Nynäshamn under helgen!

• okt29Dubbla 7:e-platser på Smålandskavlen0

Dubbla 7:e-platser på Smålandskavlen

Årets tävling avgjordes i Aneby dit GMOK skickat tre lag (1 Dam, 2 Herr) plus att Erik H och Viktor J-B sprang i ett kombinationslag med sina konfakompisar. Både GMOK-herrarna och GMOK-damerna slutade 7:a.

• jun18Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a0

Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a

Damerna gjorde riktigt starka prestationer överlag - för första gången fick vi två lag topp 20. Imponerande, inte minst av andralaget! På herrsidan gjordes många starka prestationer, även om slutresultatet (41) inte blev riktigt vad vi hoppats på.

• mar23GMOK Junior/Senior-rapport1

GMOK Junior/Senior-rapport

Säsongen har ju smugit igång och redan nu har det hänt en massa roliga saker i klubben. Här kommer ett referat i form av rubriker, korta kommentarer och resultatrapporter. Håll till godo!

• sep29Dubbla silver på stafett-SM!9

Dubbla silver på stafett-SM!

Det blev en väldigt skön söndag när årets SM-tävlande avslutade med stafetten. Efter en tävling som präglades av mycket sololöpande, lyckades GMOK säkra två silvermedaljer - ett helt fantastiskt resultat! Dessutom slutade vi på 9:e-plats i H20!

• sep27SM Medel: 11 finalister!1

SM Medel: 11 finalister!

Trots en del återbud lyckades vi toppa antalet finalister jämfört med SM Lång. Vi fick 11 finalister fördelat på tre klasser; H20 (3), D21 (5) och H21 (3).

• sep21SM Lång: 10 A-finalister0

SM Lång: 10 A-finalister

GMOK är tillsammans med IKHP största klubb i finalen på SM Lång. 10 löpare i A-final är riktigt bra!

• dec22Lucka 22: Junioråret 20111

Lucka 22: Junioråret 2011

I dagens lucka blickar vi tillbaka på ett år fyllt av fina juniorinsatser. Tre nya GMOK-löpare förstärkte en redan imponerande juniortrupp.

• okt0925mannakorten1

25mannakorten

Framgångarna fortsatte på 25mannakorten. Ols & Lina vann varsin seniorelitklass. Dessutom slutade Tingis och Martinsson tvåa respektive trea i H20E, endast slagna av JWOC-dominanten Robert Merl. Starkt!

• sep23Stafett-SM i backspegeln4

Stafett-SM i backspegeln

Såhär 4 dagar efter stafett-SM kommer en liten tillbakablick från H20-coachen. En riktigt fin laginsats bjöd hela klubben på!

• sep16Medel-SM: 9 A-finalister2

Medel-SM: 9 A-finalister

6 GMOK-juniorer tog sig till A-final när SM-kvalet avgjordes över medeldistans i Trollhättan. Bäst av dessa sprang Tingström som slutade tvåa i sitt heat. Förutom juniorerna lyckades även Lina, Ola och Johan R ta sig till final med marginal.

• sep114st topp10-placeringar på Lång-SM5

4st topp10-placeringar på Lång-SM

Dagens tuffa final bjöd på hel del stabila insatser av GMOK-löparna. Närmast medalj var Måns Östman med en 4:e plats i H18! Lina Strand blev 5:a i D21, Ola Martner blev 7:a i H21 och Christian Tingström 7:a i H20!

• sep03Axe & Lina segrade på medel-DM!0

Axe & Lina segrade på medel-DM!

GMOK fick idag 10 distriktsmästare över medeldistans. I seniorklasserna blev det dubbelsegrar i såväl H21 (Axe-Micke) och D21 (Lina-Louise). För tredje DM-tävlingen i rad vann även Tingström (H20) och Måns (H18). Grattis!

• aug30Dubbelseger i D21 på lång-DM0

Dubbelseger i D21 på lång-DM

Det var fortsatt väldigt fina resultat för GMOK när DM fortsatte med långdistansen. Lina & Louise tog en dubbel i D21, Micke tog silver i H21 och våra herrjuniorer tog samtliga 6 medaljer!