Nyheter

taggade som Ola Martner

  • jun22Ola & Emma byter klubb5

    Ola & Emma byter klubb

    Ett mycket svårt beslut, som kan utläsas av det fina avskedsbrev de båda skrivit ihop. Lycka till & på återseende Ols & Emma!

  • jun18Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a0

    Damerna 13:e & 19:e, herrarna 41:a

    Damerna gjorde riktigt starka prestationer överlag - för första gången fick vi två lag topp 20. Imponerande, inte minst av andralaget! På herrsidan gjordes många starka prestationer, även om slutresultatet (41) inte blev riktigt vad vi hoppats på.

  • jun12GMOK-lagen till Joensuu-Jukola 2017!1

    GMOK-lagen till Joensuu-Jukola 2017!

    Här kommer en presentation av våra 5 lag till årets Jukola/Venla-fest. Årets arrangörer är Kalevan Rasti.

  • maj14Ola Martner i fortsatt storform!0

    Ola Martner i fortsatt storform!

    Det blev en riktigt fin finalinsats från Ola Martner när Swedish League avgjordes i Bollnäs-trakterna. Ola jobbade sig effektivt uppåt i fältet och landade till slut på plats 6 efter en rafflande uppgörelse. Viktoria slutade 15 & Anna F 17.

  • maj0110mila 2017: Andraplats för damerna!5

    10mila 2017: Andraplats för damerna!

    Det blev en fantastisk helg ute vid Kåhög. Ungdomarna slog an tonen med klubbrekord (27), damerna briljerade och vann ett silver innan killarna avrundade helgen med en stark 17-plats.

  • apr2710mila i Partille - lagen publicerade!5

    10mila i Partille - lagen publicerade!

    För första gången avgörs 10mila i Göteborgstrakten. GMOK ställer upp med totalt 8 lag (3 dam, 3 ungdom och 2 herr). Här kommer en presentation av våra seniorlag.

  • apr15Härliga insatser i vintrigt landskap0

    Härliga insatser i vintrigt landskap

    Precis som ifjol var vi med och satte ordentlig färg på Stigtomtakavlen. Långt in på slutsträckorna låg vi med helt i spets. Till slut blev det plats 9 i damklassen och plats 5 i herrklassen (+48s). Vann gjorde Ravinen (dam) resp IFK Gbg (herr).

  • mar23GMOK Junior/Senior-rapport1

    GMOK Junior/Senior-rapport

    Säsongen har ju smugit igång och redan nu har det hänt en massa roliga saker i klubben. Här kommer ett referat i form av rubriker, korta kommentarer och resultatrapporter. Håll till godo!

  • sep25Guld & Silver på stafett-SM!17

    Guld & Silver på stafett-SM!

    Vilket stafett-SM. Damerna tog för första gången guld efter en fantastisk stafett av Kristine, Anna F & Lina! Dessutom en superinsats av H21-laget (Micke, Ola & Johan R) som sånär försvarade guldet. Silver är grymt bra!

  • sep23SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!0

    SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!

    Det var två riktigt fina kvalinsatser från Lina (seger) och Johan (2a). Vilket såklart bådar gott inför finalen! Tyvärr var det stolpe ut för många andra GMOKare - dessa får ladda om till stafetten.

  • aug01O-Ringen: signerat Jaxe & Falk1

    O-Ringen: signerat Jaxe & Falk

    Med visst vemod satte jag mig i bilen på fredagseftermiddagen. Både Lina & Ola M hade stämplat fel på sista etappen efter strålande veckor i elitklasserna. Men dessa fadäser är inget som överskuggar den fina Sälenvecka som 198 GMOK-löpare bjöd(s) på!

  • jul14GMOKspegeln: Klubbrekordet på Venla1

    GMOKspegeln: Klubbrekordet på Venla

    Det har nu snart gått fyra veckor sedan Judith förde in GMOK till en historisk 5:e-plats på Venla-kavlen. Här kommer så äntligen en liten återblick där vi även sätter årets prestationer i ett historiskt perspektiv. Se resultatsummeringen (1993-2016).

  • apr30Seger också på 7manna!2

    Seger också på 7manna!

    Efter succén på Stigtomtakavlen följde klubbens herrlöpare upp med en ny seger. Ola Martner avgjorde en tät kamp mot IKHP efter en helgjuten laginsats. Damerna (utan bla Judith, Lina & Anna F) slutade trea efter en fin avslutning av Viktoria.

  • apr23SL #3: Runesson suverän segrare!1

    SL #3: Runesson suverän segrare!

    När Kungälvs OK & OK Alehof bjöd in till långdistans i Swedish League-serien visade Runesson var skåpet ska stå. En ohotad seger i en tävling som är ett viktigt led i satsningen mot VM i Strömstad. Dessutom en härlig laginsats av klubben!

  • okt03Vassa GMOK:are i Världscupsavslutningen1

    Vassa GMOK:are i Världscupsavslutningen

    Judiths 5:e-plats (trots stor bom på ettan) var ett tydligt kvitto på att hon tillhör världseliten! Även Johan (10), Ola (21) och Raffael (23) gjorde starka insatser. Snyggt jobbat!

  • sep16Lång-SM 2015: 7,6,5,4,…!1

    Lång-SM 2015: 7,6,5,4,…!

    Ola Martner (4), Anna Forsberg (5), Lina Strand (6) & Johan Runesson (7) skämde bort oss med fina insatser under helgens Lång-SM på Muskö. Även Frida Nero imponerade stort genom att sluta 16:e!

  • aug31GMOK-dominans på stafett-DM!2

    GMOK-dominans på stafett-DM!

    Det blev en riktigt fin dag inne på Ruddalens skridskoarena. Klubben skördade gränslösa framgångar i ett kontrolltätt, klurigt och inte särskilt gafflat stafett-DM anno 2015. Även medel-DM gav fina besked inför stundande SM-tävlingar!

  • maj23Följ Annas & Johans jakt i SL-finalen!1

    Följ Annas & Johans jakt i SL-finalen!

    Anna F stod för en grymt fin insats på medeldistansen uppe i Umeå - 2:a inklämd mellan världsstjärnorna Helena Jansson & Tove Alexandersson. En stor bom förstörde dagen för Runesson, men båda har fina slaglägen inför finalen.

  • apr06Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!3

    Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!

    Efter en jättefin laginsats på både dam- & herrsidan blev det till slut seger för damerna och en 5:e-plats för herrarna. Grattis!

  • mar08Ola Martner - För framtids segrar!6

    Ola Martner - För framtids segrar!

    Stora norska framgångar på Vasaloppet 2015. Vilket underströks av att vår egen norrman Ola Martner gled in på plats 216. Starkt jobbat i en tung upplaga av Vasaloppet!

1 | 2 | 3 | 4

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -