Nyheter

taggade som Ola Martner

  • okt04SM-Silver!2

    SM-Silver!

    I förra helgen avgjordes hela 5(!) SM-tävlingar i orientering strax norr om Uppsala. Två av dessa var Medel-SM och Stafett-SM, men det fokuserar vi inte på här. Idag har vi äran att presentera resultaten från PrecisionsOrienterarnas SM...

  • okt1225-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats7

    25-manna 2013: Viljeinsats gav 7:e-plats

    För fjärde året i rad nådde vi en topp-10-placering på 25-manna. Niklas Skoog visade på 6:e-sträckan att en bruten handled(?) inte hindrar. Han var inne först av GMOK-löparna ändå på sin sträcka!

  • sep29Dubbla silver på stafett-SM!9

    Dubbla silver på stafett-SM!

    Det blev en väldigt skön söndag när årets SM-tävlande avslutade med stafetten. Efter en tävling som präglades av mycket sololöpande, lyckades GMOK säkra två silvermedaljer - ett helt fantastiskt resultat! Dessutom slutade vi på 9:e-plats i H20!

  • sep27SM Medel: 11 finalister!1

    SM Medel: 11 finalister!

    Trots en del återbud lyckades vi toppa antalet finalister jämfört med SM Lång. Vi fick 11 finalister fördelat på tre klasser; H20 (3), D21 (5) och H21 (3).

  • sep21SM Lång: 10 A-finalister0

    SM Lång: 10 A-finalister

    GMOK är tillsammans med IKHP största klubb i finalen på SM Lång. 10 löpare i A-final är riktigt bra!

  • jun17Bästa stafettinsatsen i GMOKs historia!3

    Bästa stafettinsatsen i GMOKs historia!

    6:e-platsen i årets Jukola får nog betraktas som klubbens största framgång stafettmässigt. Vi var också bästa svenska lag för första gången på 10mila/Jukola! Damerna slutade 17:e och visar återigen att vi är med och utmanar de allra främsta lagen.

  • maj19Silva League Final: Lina 3:a & Johan 4:a0

    Silva League Final: Lina 3:a & Johan 4:a

    Efter en stark avslutningstävling slutade Lina (3), Johan R (4) och Ola (10) på topp-10. Åt segrarna Tove Alexandersson och Thierry Gueourgiou gick inget att göra.

  • apr14SM-guld till Runesson!14

    SM-guld till Runesson!

    Det blev en stor dag för GMOK när SM Ultralång avgjordes ute i Bertshults utmanande terräng. Runessons guld i H21 & Linas brons i D21 var grädden på moset. Men vi fick ytterligare tre löv genom Ola (5, H21), Junis (8, H21) & Jocke (8, H20). Grymt!

  • mar29GMOK-seger i 4-damkavlen!9

    GMOK-seger i 4-damkavlen!

    Efter en väldigt fint genomförd stafett lyckades våra tjejer avgöra 4-damkavlen. Stort grattis säger vi till Viktoria Ernstsson, Emma Bergman, Hanna Persson & Lina Strand! Herrarna slutade trea efter att ha satt ordentlig färg på stafetten.

  • mar20Grus8an: Många rekord i vinterkylan!0

    Grus8an: Många rekord i vinterkylan!

    På tisdagskvällen radade sig ett 50-tal löpare upp för den prestigefyllda Grus8an-drabbningen. Lina (29.22) & Johan R (25.20) var snabbaste GMOK-löpare. Och båda satte pers vad gäller sanktionerade lopp!

  • nov01Lina, Anna, Johan och Ola i Landslaget10

    Lina, Anna, Johan och Ola i Landslaget

    Idag presenterades det svenska landslaget inför 2013. Mycket glädjande är att GMOK har fyra löpare med i truppen. Lina Strand, Anna Forsberg, Johan Runesson och Ola Martner är alla uttagna i Håkan Carlssons och Anneli Östbergs landslag.

  • sep29Anna 3:a på SM-Ultralång, Ola 4:a7

    Anna 3:a på SM-Ultralång, Ola 4:a

    Förutom Anna var Ola 4:a i den mycket spännande herrklassen. Ola var efter nästan 2 och en halv timmes löpning endast 11 sekunder från silver.

  • sep23SM Stafett: Damerna 4:a!5

    SM Stafett: Damerna 4:a!

    D21-laget var i ledning efter två sträckor och såg länge ut att gå mot medalj. Till slut blev det en fin men lite retfull fjärdeplats. Herrarna var också fyra i mål men hade tyvärr felstämplat på andrasträckan.

  • sep22SM Medel: Nära pallen för Johan & Ola!1

    SM Medel: Nära pallen för Johan & Ola!

    Det var många fina insatser från GMOK-löparna på lördagens final på SM Medel. Johan R (5:a) och Ola (6:a) var snubblande nära medalj i H21-klassen.

  • sep10GMOK-tjejerna dominerade!3

    GMOK-tjejerna dominerade!

    Lördagens Medel-segrar för Viktoria (D21), Ella (D16), Malin (D45), Ing-Marie (D60), Gudrun (D70) och Lisa (D80) följdes upp med en succéfylld stafettsöndag för GMOK-tjejerna. Guld i D21, D14, D12 & D165. Guld också i H45 & H20.

  • sep02Runesson DM-kung!0

    Runesson DM-kung!

    8 guld på Natt-DM och 9 guld på Lång-DM. Det blev facit för GMOK denna första DM-helg. Natten gick vid Aspen (LSOK) och lången på ett nytt område vid Västerlanda (IFK Gbg/Gipen). Runesson tog dubbla guld i H21!

  • aug30Ols & Slaktarn trädgårdsmästare!7

    Ols & Slaktarn trädgårdsmästare!

    Rubriken till trots är det nog ingen som missunnar de båda forna TAIK-löparna sina KM-titlar som de sprang hem vid TAIK-stugan i Tuve. Riktigt fint arrangemang stod D21-gänget för och banorna var rättvisa men utmanande!

  • jul06Student-VM: Stafett-guld för Anna!2

    Student-VM: Stafett-guld för Anna!

    Anna Forsberg avslutade ett fantastiskt student-VM med att vinna guld på stafetten. Även Ola Martner & Raffael Huber avslutade med fina lopp.

  • jul05Student-VM: Medalj på varje distans!3

    Student-VM: Medalj på varje distans!

    GMOK-löparna har verkligen gjort bra ifrån sig på årets student-VM. Idag sprang Anna Forsberg hem silver på medeldistansen, där Ola Martner slutade femma! Sedan tidigare har Raffael Huber tagit ett guld (lång) och ett silver (sprint). Starkt!

  • jul03Raffael studentvärldsmästare!6

    Raffael studentvärldsmästare!

    GMOK-löparna skötte sig riktigt fint när långdistansen inledde årets student-VM i Alicante. Raffael Huber tog hem guldet, Ola Martner slutade fyra och Anna Forsberg åtta. Starkt jobbat & grattis!

1 | 2 | 3 | 4

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -