25manna 2019: En klubbfest

Det är verkligen en ynnest att få vara med klubben på denna årliga tillställning. Precis som de senaste åren hade vi imponerande 4 lag till start och alla lag tog sig runt godkända. GMOK1 blev 15:e trots en del stolpe ut!

• sep158 A-finalister på Lång-SM0

8 A-finalister på Lång-SM

GMOK-löparna levererade många finalplatser när SM-helgerna i Hälsingland inleddes med Lång-SM den gångna helgen. Lina var vassast med sin 5:e-plats och vi hade finalister i 5 av 6 klasser.

• jan07Välkommen åter Agnes!5

Välkommen åter Agnes!

Som de flesta vet så kan vi glädjande nog välkomna Agnes Leo tillbaka till de zebrarandiga färgerna i full skala from 2019. Kommer bli spännande att vara med och följa din fortsatta satsning på nära håll!

• sep15SM-finalister & stafettlag!0

SM-finalister & stafettlag!

Vi fick hela 10 löpare till A-final på Medel-SM. Värst var D21-tjejerna med 5 finalplatser. Glädjande också att vi fick finalplatser i alla 6 klasser! Dessutom gick Runa till final i NM. Gratulerer!

• mar23GMOK Junior/Senior-rapport1

GMOK Junior/Senior-rapport

Säsongen har ju smugit igång och redan nu har det hänt en massa roliga saker i klubben. Här kommer ett referat i form av rubriker, korta kommentarer och resultatrapporter. Håll till godo!

• sep24SM Medel: Rune 3s från medalj2

SM Medel: Rune 3s från medalj

Det var extremt jämnt i H21-kampen om medaljer. Ridefeldt och Bergman var iofs knappa minuten före övriga, men Runesson på plats 6 hade futtiga 3s till bronset! För Lina blev det en 8e-plats, 2 min från brons. Tove vann igen!

• sep23SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!0

SM Medel: Följ Lina & Johan i finalen!

Det var två riktigt fina kvalinsatser från Lina (seger) och Johan (2a). Vilket såklart bådar gott inför finalen! Tyvärr var det stolpe ut för många andra GMOKare - dessa får ladda om till stafetten.

• mar16Vårpremiär på bred front!0

Vårpremiär på bred front!

Att vårsäsongen nu är igång på allvar visade sig i helgen då GMOK representerades på olika fronter och discipliner såväl fredag & lördag som söndag. När även grus8an gick av stapeln i tisdags vet man att våren är kommen!

• sep16Lång-SM 2015: 7,6,5,4,…!1

Lång-SM 2015: 7,6,5,4,…!

Ola Martner (4), Anna Forsberg (5), Lina Strand (6) & Johan Runesson (7) skämde bort oss med fina insatser under helgens Lång-SM på Muskö. Även Frida Nero imponerade stort genom att sluta 16:e!

• sep069 Guld & seniordominans på Lång-DM!3

9 Guld & seniordominans på Lång-DM!

Många fina besked på dagens lång-DM i Sisjöns utmanande terränglåda. D21:orna var allra vassast med placeringarna 1, 2, 3, 4, 5 & 6! Dessutom dubbelseger i H21, silver i H20, 9 guld och totalt 23 medaljer. Snyggt!

• apr06Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!3

Kolmårdskavlen 2015: Tjejerna vann igen!

Efter en jättefin laginsats på både dam- & herrsidan blev det till slut seger för damerna och en 5:e-plats för herrarna. Grattis!