Nyheter

taggade som alva sellgren

• sep22Stafett-SM 2019: D21-laget 6:a0

Stafett-SM 2019: D21-laget 6:a

Det blev elfte(!) raka lövet för GMOK i D21-stafetten, när laget sprang i mål på plats 6 efter en tät strid om topp-6-placeringarna. Våra övriga förstalag slutade 17 (H20), 21 (D20) och 26 (H21).

• sep21Brons till Lina på Medel-SM 20190

Brons till Lina på Medel-SM 2019

Lina följde upp guldet från 2018 med att ta hem bronset på Medel-SM utanför Söderhamn. Hanna Mårtensson sprang in på en imponerande 6:e-plats i D20!

• sep158 A-finalister på Lång-SM0

8 A-finalister på Lång-SM

GMOK-löparna levererade många finalplatser när SM-helgerna i Hälsingland inleddes med Lång-SM den gångna helgen. Lina var vassast med sin 5:e-plats och vi hade finalister i 5 av 6 klasser.

• sep16SM-GULD-festen fortsätter!8

SM-GULD-festen fortsätter!

En septemberhelg vi GMOK-fans sent kommer att glömma. På lördagen säkrade Lina Medel-guldet. Och idag söndag dominerade GMOK stafett-SM från start till mål. Grattis Lisa, Viktoria & Lina. Vansinnigt bra!

• sep15SM-finalister & stafettlag!0

SM-finalister & stafettlag!

Vi fick hela 10 löpare till A-final på Medel-SM. Värst var D21-tjejerna med 5 finalplatser. Glädjande också att vi fick finalplatser i alla 6 klasser! Dessutom gick Runa till final i NM. Gratulerer!

• sep23Medel-SM 2017: Kerstin 5a!0

Medel-SM 2017: Kerstin 5a!

Kerstin Wadman följde upp förra helgens succé på bästa sätt. Kvaletta och sedan finalfemma är resultat som verkligen understryker att hon är tillbaka på allvar. Stort grattis! I D18 slutade Alva 23a och i D21 var Lina bäst på plats 14.

• apr22Alva 13 på Natt-SM!0

Alva 13 på Natt-SM!

Våra 4 damjuniorer gjorde en fin laginsats på Natt-SM. Alva var vassast med en 13 plats. Kerstin var på väg mot ett toppresultat när lampan tyvärr slocknade. Dessutom stabila insatser av senior-grabbarna Micke E & Daniel M.

• sep18SM Lång 2016: Brons till Lina!4

SM Lång 2016: Brons till Lina!

Lina gjorde sitt prisskåp komplett vad gäller Lång-SM-medaljer. Guld 2012, Silver 2009 och nu brons 2016. Starkt jobbat! För Johan Runesson blev det plats 7 efter en lite för svag inledning. Hedberg 38a.

• sep17USM Lång 2016: Alva 17e!0

USM Lång 2016: Alva 17e!

Precis som igår var det Alva (17) och Erik H (26) som placerade bäst av GMOK-tjejerna resp GMOK-killarna. Båda förbättrade sina placeringar från sprinten!

• aug19GM-framgångar på Gotland!2

GM-framgångar på Gotland!

På GM tävlar man för sitt distrikt och GMOK hade med hela 12 ungdomar i Göteborgslaget. Flest av alla! Av våra ungdomar var det systrarna Sellgren som hade de bästa resultaten med en 4:e plats för Alva (D14) och en 5:e plats för Elvira (D15).