Nyheter

taggade som stigtomtakavlen

  • apr15Härliga insatser i vintrigt landskap0

    Härliga insatser i vintrigt landskap

    Precis som ifjol var vi med och satte ordentlig färg på Stigtomtakavlen. Långt in på slutsträckorna låg vi med helt i spets. Till slut blev det plats 9 i damklassen och plats 5 i herrklassen (+48s). Vann gjorde Ravinen (dam) resp IFK Gbg (herr).

  • apr14Stafett-temperaturen höjs!1

    Stafett-temperaturen höjs!

    GMOK.se har lyckats nå dam- resp herr-UK för ett snack inför påskehelgens dubbla stafetter och med 10mila-helgen som en härlig fond i diskussionerna. Missa inte intervjuerna med Hasse (signerad Krocko) och Viktor (signerad Jaxe)!

  • apr18Stigtomta: Löpar- & coachkommentarer!6

    Stigtomta: Löpar- & coachkommentarer!

    Efter dagens succé känns det naturligt att djupdyka lite mer i vad löparna & coacherna själva tyckte om helgens historiskt vassa stafettinsats.

  • apr17Dubbla segrar på Stigtomtakavlen!11

    Dubbla segrar på Stigtomtakavlen!

    Efter enormt fina laginsatser och exceptionella avslutningar av Lina & Runesson blev det dubbla GMOK-segrar på årets Stigtomtakavlen. Stort grattis alla inblandade!

  • apr17GMOK1 fint med efter natten5

    GMOK1 fint med efter natten

    Tingström, Strand & Hedberg gjorde fina insatser på nattsträckorna och inför söndagens jaktstart ligger vi 6:a, knappa 2 minuter efter ledande KooVee som anförde ledarkvartetten in till halvtidsvilan.

  • apr16Följ GMOK på Stigtomtakavlen!0

    Följ GMOK på Stigtomtakavlen!

    Klubben ställer i år upp med 5 lag på Stigtomtakavlen; 3 damlag och 2 herrlag. Stafetten brukar vara en riktigt kul tävling och ett viktigt led i uppladdningen inför 10mila och Venla/Jukola. I förstalagen avslutar EM-uttagna Strand & Runesson.

  • apr20Dags för Stigtomtakavlen2

    Dags för Stigtomtakavlen

    Följ våra stjärnspäckade dam- och herrlag på årets Stigtomtakavle. Vi mönstrar 4 herrlag (á 6 löpare) och 5 damlag (á 3 löpare). Detta blir ett fint genrep inför 10mila. Tävlingarna kan följas via arrangerande OK Hällens hemsida.

  • apr22Tjejerna 6:a på Stigtomta0

    Tjejerna 6:a på Stigtomta

    Efter en väl genomförd stafett av Jennie-Louise-Lina slutade vårt förstalag på plats 6 i damstafetten. Killarna slutade efter en del omkastningar i lagen på plats 14.

  • apr22GMOK 3:a efter natten1

    GMOK 3:a efter natten

    Fina sträckor av Junis, Palm och Strand gör att vi ligger med i täten efter nattsträckorna. I morgon ca 09.45 fortsätter det med jaktstart i herrstafetten. Fem minuter senare drar damstafetten igång (09.50). (bild: www.okhallen.se)

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -