Nyheter

taggade som välkommen

  • jan28Välkommen Johan!4

    Välkommen Johan!

    Vi välkomnar unge Johan Olson till GMOK inför 2019. Johan som varit en flitig gäst på våra träningar senaste tiden väljer nu att ta klivet över till den zebrarandiga flocken. Riktigt kul!

  • jan07Välkommen åter Agnes!5

    Välkommen åter Agnes!

    Som de flesta vet så kan vi glädjande nog välkomna Agnes Leo tillbaka till de zebrarandiga färgerna i full skala from 2019. Kommer bli spännande att vara med och följa din fortsatta satsning på nära håll!

  • jan04Välkommen Kevin!5

    Välkommen Kevin!

    Vi välkomnar även Kevin Ståhl till GMOK inför 2019. Kevin som varit med och skapat god stämning i klubbstugan under en längre tid väljer nu att byta tävlingsdräkt inför årets säsong. Riktigt sköj!

  • feb01Välkommen Hanna!8

    Välkommen Hanna!

    Vi kan med glädje konstatera att Hanna Mårtensson (1999) också har valt att gå över till GMOK! Det blir ett härligt tillskott till damgänget i allmänhet och damjuniorgänget i synnerhet!

  • jan31Välkommen Philip!12

    Välkommen Philip!

    Mycket glädjande har även Philip Persson (1995) bestämt sig för att byta till GMOK inför 2018. GMOK.se fick en pratstund med honom i samband med tisdagsträningen.

  • jan31Välkommen Arvid!12

    Välkommen Arvid!

    GMOK-bekantingen Arvid Aronsson (2002) har nu bestämt sig för att representera GMOK from 2018. Arvid, som till hösten ska börja på OLGY i Eksjö har en spännande tid framför sig. Varmt välkommen Arvid!

  • jan15Välkommen Line!6

    Välkommen Line!

    Svenska D20-mästarinnan på medeldistans, Line Cederberg, har mycket glädjande bestämt sig för att representera GMOK from 2018. GMOK.se fick en pratstund med landslagsmeriterade (Danmark) Line.

  • jan15Välkommen Moa!6

    Välkommen Moa!

    Vi välkomnar ännu en ung lovande löpare till GMOK. Moa Pettersson, som sprungit för moderklubben Karlskrona SOK (OK Dacke) hela sin karriär har nu bestämt sig för att fortsätta sin satsning i GMOK-färgerna.

  • jan15Välkommen Rasmus!8

    Välkommen Rasmus!

    De positiva nyheterna avlöser varandra. I helgen kunde vi i samband med träningsdagen i Trollhättan presentera Rasmus Arfwedsons övergång till GMOK. Rasmus har varit med och tränat med oss en period och vi hälsar honom varmt välkommen!

  • dec20Välkommen Mattis!9

    Välkommen Mattis!

    Mycket glädjande har den duktige 20-åringen Mattis Hallberg bestämt sig för att byta till GMOK inför 2018. GMOK.se fick en pratstund med honom i samband med tisdagens julgröt.

  • dec11Välkomna Lisa & Jonas!8

    Välkomna Lisa & Jonas!

    Mycket glädjande väljer den landslagsmeriterade Schweiziska 1994-duon Lisa Holer & Jonas Egger att byta till GMOK för sin vidare satsning. GMOK.se fick en pratstund med Lisa i samband med helgens elitsamling.

  • okt20Välkommen Martin!8

    Välkommen Martin!

    Vi kan stolt presentera första nyförvärvet inför säsong 2018; Martin Ahlberger (1993) har bestämt sig för att fortsätta sin väg upp mot toppen i GMOKs färger. GMOK.se fick en intervju med Martin & hälsar honom med detta varmt välkommen till klubben!

  • mar06Välkommen Jolanta!7

    Välkommen Jolanta!

    Som de flesta redan känner till så har Jolanta Kolosinska valt att ansluta till GMOKs redan starka tjejtrupp. GMOK.se satte sig ner hemma hos Jolanta & Yves för en liten intervju. Varmt välkommen Jolanta!

1

Länkar

Taggar

ATM - 121244 -