mar22Josh Blatchford förstärker GMOK3

Precis innan säsongen drar igång på allvar kan vi presentera ytterligare ett nyförvärv. Det är australiensiska Josh Blatchford som kommer till Sverige i april och kommer att springa för GMOK.

Josh har sprungit tre JVM (2009-2011) och har nu siktet inställt på att ta sig in i Australiens VM-trupp även på seniorsidan. Han hoppas att en flytt till nordisk terräng skall hjälpa honom att nå det målet men i första hand flyttar han till Sverige för att komma närmare sin svenska flickvän. Tjejen som lockat honom att flytta från ena sidan jordklotet till det andra är för övrigt den på GMOK-träningar flitiga gästen Malin Andersson.

Josh bor just nu Canberra där han pluggar idrottsvetenskap. Han extraknäcker dessutom i en sportaffär och för ett företag som arrangerar idrottsevenemang. I Göteborg kommer han att stanna minst ett år och planen inledningsvis är att förbättra sin svenska och att springa så mycket orientering som möjligt. Han hoppas dock att vistelsen blir längre än ettårig och att han kan hitta ett jobb eller uppta sina studier i idrottsvetenskap i Sverige.

Anledningen till att han väljer att springa för GMOK är att han har hört mycket gott om klubben från Malin men också vår gamla klubbkompis Dave Shepard har lagt ett gott ord för oss. Josh anländer till Sverige den 9 april och kommer att göra stafettdebut för GMOK på årets 10-mila.

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Anna 22 mar 2013 23:48
    Woho så skoj! Välkommen till klubben och Götet Josh! :)
  • Elit 22 mar 2013 16:24
    Welcome!
  • Lina 22 mar 2013 15:23
    Sweet! Välkommen! :) And I hope that this can bring Malin to GMOK! ;)

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ola J
Redigerad: Ola J

ATM - 121244