apr08GMOK 2025, En värdefull måndagskväll1

Nu gör vi en kraftsamling och tar oss an de värdefulla och ledarutvecklingsfrågorna

Under hösten 2012 inleddes arbetet GMOK 2025 med representanter för styrelsen och kommittéerna för att fånga upp alla de goda förslag och synpunkter som diskuteras inom klubben, på hur vår verksamhet skall bedrivas i framtiden.

Det utkristalliserade sig tre arbetsområden som kändes naturliga att jobba vidare med och försöka utveckla. De tre områdena var:


1. Värdegrundsfrågor och ledarutveckling.
2. Att skapa aktiviteter för alla åldrar och ambitionsnivåer – Gränslöst.
3. Att bygga varumärke och att skapa nya intäktskällor.

Nu gör vi en kraftsamling och tar oss an de värdefulla och ledarutvecklingsfrågorna (den inställda eftermiddagsaktiviteten lördagen den 10 mars). Inledningsvis kommer vi också att få ta del av diskussionerna som förts i grupperna ”att skapa aktiviteter… respektive att bygga varumärke…”.

Vi tar hjälp av Västsvenska idrottsförbundet/SISU och utbildningspaketet ”Dialogduken” i diskussionen runt värdegrundsfrågor och ledarutveckling. Dialogduken erbjuder både ung och gammal intressanta frågor att jobba med tillsammans en kväll.

Det vore mycket trevligt om just Du dök upp nu på måndag den 8:e april klockan 18:00 i Öjersjö Brunns skola i Partille, för att bidra med Dina idéer och förslag i arbetet GMOK 2025 .

Varm soppa, dryck, bröd och ost serveras från klockan 17:00 till självkostnad.

Anmälan i kalendern, veckans aktiviteter.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • akjnorrmansnabelagmail.com 04 apr 2013 22:31
    Jag kommer på måndag!

Taggar

Ändringar

Publicerad: blomberg
Redigerad: blomberg

ATM - 121244