apr16Gränslösa bilder!3

Över 60 löpare hade samlats för att göra upp om ära & berömmelse vid Humanisten i närheten av Korsvägen i centrala Gbg. Team gmok.se hade naturligtvis en fotograf på plats. Budgeten tillät dock bara att skicka mobilkamerasektionen...

I söndags avgjordes SM Ultralång i Bertshult. Ikväll hade stora delar av Sverige-eliten valt att springa en gränslös sprintstafett. En sprint som hade lite av "Ultrasprint"-karaktär, då det var 6 ganska långa sträckor som skulle genomföras. Banläggare Martner fick lovord & evenemanget i helhet blev väldigt lyckat med Tingström-Ernstssons mat som en fin avrundning.

Extra kul med gästlöpare av världsklass. Eller vad sägs om Tove Alexandersson & Gustav Bergman för att bara nämna två.

Våra egna stjärnlöpare fick återigen stå i rampljuset. Det är inte bara vi GMOK-löpare som är spända på att följa deras utveckling på nära håll.

Elit blandades med ungdom, gubbelit med gubbmotionärer och föräldrar växlade med budkavlen hängandes runt sina små barn. En gränslös träning i dess rätta bemärkelse. Gött kämpat allihopa!

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Cathrine 17 apr 2013 09:15
    Stort tack för en fantastisk stafett. Jennifer tyckte det var oerhört "coolt" att få teama upp med stjätna!
  • Helena 16 apr 2013 22:53
    En verkligt gränslös träning, stort tack till arrangörer och matlagare : )
  • Patrik 16 apr 2013 22:49
    Synd att man missade kvällens gränslöst - verkar ha varit en kväll att minnas, inramat av en originell "växlingsportal"...

Taggar

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244