dec13Över 150 personer var med på skinkloppet0

Mölndals Roddklubbs klubbstuga var till bristningsgränsen full av GMOKare när skinkloppet gick av stapeln. Förutom banor och poängpromenad bjöds vi på ett stilenligt lussetåg.

När skinkloppet avgjordes i söndags med samling i Mölndals Roddklubbs klubbstuga belägen vid norra stranden av Stensjön så trängdes över 150 personer i stugan. De som ville tävla om de olika skinkorna bjöds på tuffa banor i den kuperade terrängen runt Norra Långvattnet medan de som nöjde sig med poängpromenaden  fick en vacker promenad i det soliga förmiddagsvädret utmed Stensjön. Efteråt bjöds det på glögg, fika med skinkmackor  samt det sedvanligt läckra och stora lussetåget med en blandning av unga lucior och stjärngossar understödda av ett antal resliga seniorer med mörka röster. Dagen avslutades med utdelning av KM och DM plaketter samt sedvanliga matkassar till de 10 främsta i 2009 års poängliga. Segraren i poängligan var inte överaskande Lina Strand som dessutom uppvaktades särskilt för hennes utomordentligt starka prestationer som förstaårssenior.

Ett stort tack till arrangörerna Ida, Liselotte, Felix, Jonny och Patrik samt Barbro, Elsi-Brith och Inga-Lisa som ordnade allt som köket bjöd på.

Resultaten finner du under Notiser.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mats Jodal
Redigerad: Mats Jodal

ATM - 121244