dec17Ombyggnaden av damernas omklädningsrum har börjat!0

Igår onsdag påbörjades ombyggnationen av damernas omklädningsrum och flytten av dam- och herrbastun till respektive duschrum. Väggarna mellan damernas omklädningsrum och de tidigare bastuutrymmena är borta och omklädningsrummena har fn minskad kapacitet pgra en del ”rivningsmaterial”.

Nu på onsdagen den 6/12 påbörjades ombyggnationen av damernas omklädningsrum. Båda dam och herrbastun är nu borta och målsättningen är att flytta dessa till respektive duschrum så att damernas omklädningsrum förlängs och får samma längd som herrarnas omklädningsrum. Så här i början går det definitivt undan för reglarna till väggarna mot duschrummen för den nya dam- och herrbastun är redan uppsatta. Och redan till helgen kommer säkert mycket i såväl dam- som herrbastun att vara färdigt. 

Ombyggnaden innebär naturligtvis att såväl damernas och herrarnas basturum kommer att vara oanvändbara under ombyggnaden men i övrigt bör det mesta kunna fungera normalt. Under de första dagarna kommer det dock säkert att kunna vara problematiskt att använda damduschen på dagtid men på kvällstid räknar vi med att båda duschutrymmena skall kunna användas som vanligt om än med något begränsad kapacitet.

Det är lite oklart hur länge ombyggnationen kommer att pågå men förhoppningsvis så kommer det mesta att vara klart i vecka 2.

Om du vill se hur det är tänkt att bli när det blir färdigt så kan du gå in och titta på ritningarna på sidan för ombyggnaden av stugan.

Under de kommande helgerna kommer vi också att påbörja anläggningen av bottenplattan till nybyggnaden på husets baksida om det nu inte blir för kallt ute. Det innebär att den makadamhög som nu ligger på husets framsida successivt kommer att försvinna. Hur fort det kommer att gå att få färdigt plattan beror på vädret och på hur många vi blir som kan ställa upp. Kan du hjälpa till så hör av dig till mats.jodal@fysiologi.gu.se eller 0703005177.

Ha en skön helg önskar
Styrelsen
 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mats Jodal
Redigerad: Johan Otterström

ATM - 121244