jun09Avslutningstider för ungdomarna!0

Ungdomsavslutningarna har duggat tätt de senaste veckorna; Avslutning för våra egna ungdomsträningar förra veckan, vårserieavslutning på nationaldagen och dessutom får man väl se helgens Unionsmatch som säsongsavslutning för GOF-ungdomarna.

Ungdomsavslutningen firades en härlig försommarkväll med momentbanor, bad och grillning. Dagen till ära var också ett gäng ”special invited” klubbmedlemmar med för att dela med sig av sin erfarenhet till 13-14-åringarna som det var särskilt fokus på den här träningen. Alla i gruppen fick en egen tränare för kvällen som följde upp och gav värdefulla tips.

Ett uppfriskande bad tyckte många passade bra efterträning med kontrollplockning, linjeorientering och korridor.

Mästergrillaren Patrik såg till att fylla på energidepåerna med korv av olika slag, dricka och godis.

Sist men inte minst så delade Johan ut det traditionsenliga flitpriset. Frida hade tränat allra mest under våren men Felix och Isabella låg inte långt efter. Även Alexander och Kajsa hade varit på många träningar.

 

På nationaldagen var det dags för sista etappen och sammanräkning av Vårserien.

GMOK fick två totalsegrare i vårserien; Ella W i D16 0ch Sara K i D14K.

GMOK fick också tre andraplatser genom Alva S i D14, Elvira A i D14K och Alexander F U2. På hedrande fjärdeplatser kom Jakob Ö,  Agnes S och Isabella.

Vi har också många fina resultat på enstaka etapper och framförallt jättemånga som har deltagit, kämpat och hejat på varandra.

 

 

Unionsmatchen var i år på hemmaplan, i Änggårdsbergen. 13-16-gänget hade tuffa och krävande banor i terräng som inte kändes särskilt ”hemma” men alla kämpade fantastiskt bra.

Göteborg kom på tredje plats i det sammanslagna resultatet (individuellt och stafett)!

GMOK hade trots hård konkurrens många löpare uttagna till tävlingen, lång kommet bara det... Av GMOK:arna placerade sig systrarna Sellgren bäst individuellt  - Elvira 8:a i D16 och Alva 5:a i D14.

Stafetten gick inte riktigt Göteborgs väg, felstämpling i förstalaget, men GOF2 (med Alva) blev 12:a, GOF6 (med Moa) hamnade på 15:e plats, GOF3 (med Isabella och Elvira) placerade sig som 18:e och GOF5 (med Kajsa) blev 26:a. Bra jobbat!

 

 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: annkuh
Redigerad: annkuh

ATM - 121244