jun06Klubbmästare korade vid Norra Lång!3

I onsdagskväll hölls klubbens Lång-KM med mål vid Norra Långvattnet. Tävlingen drog ca 60 deltagare och bjöd på utmanande banor, oväntad prisutdelning, grill och bad

Solen lyste med sin frånvaro trots tidigare goda utsagor men inget regn föll över deltagarna. Frida Nero hade strängat utslagsgivande banor i den mycket omväxlande Lackarebäcksterrängen från göteborgsklippor och branter till bokskog och mindre kuperad granskog.  

I D16 blev det den tätaste kampen där Isabella Lago drog det längsta strået och vann 31 sek före Kajsa Jungbjer. Noteras kan göras att mästerskapet antagligen låg på ett mindre bra datum då tyvärr många klubbmedlemmar saknades, främst bland ungdomarna men även en del seniorer. I H21 blev det (kanske därför?) en något oväntad klubbmästare genom nyblivna H35:an Robert Johansson i kamp med Tobias Ahnoff.

Efter målgång delades dagen till ära, denna D21-arrangemangsdag, Sveriges Skogsflickors guldmärke ut. Detta var en överraskning för de flesta inklusive pristagaren som var vår landslagsstjärna och på många goda sätt klubbprofil, Lina Strand. Mer om detta samt motiveringen finns att läsa på Linas blogg. Grattis Lina till ett välförtjänt pris säger vi! 

Två löpare fick även utlottade pris i form av enjoyguider: Jane Melin och Stig Larsson. Klubbmästarna, som ni i sin helhet kan läsa vilka de är på eventor, kommer att hedras vid ett senare tillfälle. Gratulerar allihop!

Kvällen avslutades med välsmakande grillning och för ett antal deltagare dopp i sjön, vilket såg ut att vara ganska behagligt. 

Som tävlingsledare vill jag tacka alla som bidrog till att kvällen blev så trevlig från arrangörer till löpare! Jag hoppas även att nästa KM, medeldistansen i slutet av sommaren, kan locka ännu fler medlemmar i härlig tävlingsanda och gemytlig atmosfär!

/Bodil Halvarsson 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Andrew 06 jun 2014 18:40
    En mycket trevlig afton med värdiga vinnare av enjoy. Grattis och tack!
  • Veteran 06 jun 2014 18:12
    Tack, trevligt!
  • robban 06 jun 2014 15:32
    Får tacka för ett fint arrangemang och en trevlig kväll. Vill även passa på att sända ett tack till Tobbe som såg till att loppet fick en extra dimension. Har inte så höga tankar om den här terrängen egentligen men av detta märkte jag inte mycket av vilket tyder på en lyckad banläggning.
    Att tävlingsledaren inte har så höga förväntningar får stå för henne, själv anser jag mig ha väntat länge nog. Kanske var det så att åldermännens namn i startlistan ingav alltför mycket respekt. Vidare kan man undra hur länge man har äran att få vara nybliven H35:a, men tävlingsledningen vill kanske antyda att det är dags att lämna plats åt en yngre generation.

Taggar

Ändringar

Publicerad: Bodil Halvarsson
Redigerad: Bodil Halvarsson

ATM - 121244