apr04Lägerrapport0

Med Påsken ingår 10-mila läger och just nu befinner sig många av oss i Rimbo där vi löper fina pass i rolig terräng, allt för att vara förberedda till 10-mila!

I skrivande stund sitter undertecknad lite halvt invalid med ena foten upp i vädret. Det är en någorlunda tuff terräng vi har och göra med, men en mycket rolig sådan! Igår åkte vi från Katrineholm, där vi övernattat efter Svartnatta, till Rimbo en bit utanför Norrtälje. Det blev ett eftermiddagspass i högst relevant terräng för 10-mila och på kvällen serverades det middag tillsammans med tillhörande påsk-aktivitet annordnad av Ola Wallinder.

Uppdraget var att göra en ägg-selfie som porträtt av en annan person. Resultatet blev enastående och varje selfie finns att beskåda i albumet HÄR. Nedan ser ni alla äggen tillsammans, kan ni se vem som är vem?

Som igår blev det idag sovmorgon och klockan 9.30 åkte vi i karavan ut på dagens första pass. Det levererades ett roligt område med många fina partier och lite kämpigare där emellan. Snö på det dessutom! (inte på marken utan i luften)

Efter en gó lunch drog damerna ut på ett priopass där det var tvåmanna start med 45sek mellan varje par. Startordningen var följdande:
Emma & Moa
Maria & Frida
Anna W & Ella
Runa & Agnes
Viktoria & Kristine

Först i mål var Kristine och det blev en riktigt spännande kamp genom hela banan, kul med lite fight!

Just nu är herrarna ute på ett prio nattpass och vi andra sitter och chillar med sånt som man brukar göra på läger, dvs sängliggandes, kortspel och godis! Imorgon väntar ett sista träningspass här innan vi åker ner och gör Kålmården osäkert. På måndag ställer vi upp i Kålmårdskavlen och vi är riktigt taggade!

/Wallin

 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Anna Wallin
Redigerad: Anna Wallin

ATM - 121244