sep20SM Guld, SM-Guld, SM-Guld….7

Idag är det en historisk dag! Vid Kungstorps Gård i Södertörn utanför Stockholm vann GMOK sitt första SM-guld i seniorstafetten. Då Johan Strand, Ola Martner och Johan Runesson fick ställa sig överst på prispallen! Damerna slutade på en fin 4:e plats

(Foto: Hasse Melin).

Herrstafetten:

Johan Strand inledde stark och var med i tätklungan hela sträckan, men tappade något på den sista rundan och sprang in ungefär 1 minut efter täten på en 14:e plats. Här gjorde Joakim Eliasson åter ett starkt lopp och placerade sig strax före Strand på startsträckan. Enligt rapporter från målområdet så studsade Jocke fram i mycket lätt stil när han passerade varvningen och vid målgång när han sprang in som 10:a på startsträckan. 

Ola Martner sprang mycket bra på andra sträckan och avancerade hela tiden och sprang in som 2:a, ca 2 minuter efter Lidingös Fredrik Bakkman som gjorde ett mycket starkt lopp. 

Ut på sista sträckan hade vi chans på en mycket fin placering, och redan påväg mot 4:e kontrollen var Johan Runesson ikapp och förbi Lidingös Filip Dahlgren. Det bildades en klunga med Runesson, Gustav Bergman (Ravinen) och William Lind (Malung). Innan varvningen sprang Johan mycket bra och lyckades vid gafflingskontrollerna skapa sig ett försprång som höll in i mål. Det var en fantasiskt känsla när Johan sprang in i mål till tonerna av "The Winner takes it all".... Och det känns häftigt att kunna sjunga SM-Guld, SM-Guld, SM-GULD....

Övriga GMOK-lag placerades sig preliminärt som 21:a, 50:e och 71:a.

 

Damstafetten:

Här slutade damlaget på en fin 4:e plats med Anna Wallin, Lina Strand och Anna Forsberg. 

Moa Enmark gjorde åter en fin första sträcka och sprang på 8:e plats på första sträckan, 34 sekunder efter första löpare. Anna Wallin var med strax bakom täten vid varvningen, men tappade lite efter varvningen och kom i mål som 10:a, 2:31 efter täten.

På andra sträckan började Lina mycket starkt, men tappade lite in mot varvning och i mål sprang hon in som 4:a, 3:25 efter täten.

På sista sträckan sprang åter Anna Forsberg starkt och sprang nästan ikapp både Lindingö och Järla som låg som 2:a och 3:a i skogen efter ledande Järla med Annika Billstam. Men det blev några små missar efter varvningen för Anna när hon hade chansen att springa ikapp både Lidingö och Järla. I mål blev det en mycket fin 4:e plats!  

Övriga GMOK-lag slutade 15:e och 18:e. Mycket starkt med 3 lag som placerar sig topp-20!!

 

Herrjuniorerna:

Johannes Kuhlin startade i juniorlaget och kom in som 19:e, 6:37 efter ledande Gustav Hinder som springer för OK Tiseraren. Gustav vann förövrigt sträckan med över 3 minuter. 

Martin Jellvert Börjesson tappade något till en 24:e plats innan Jakob Wahl avslutade fint med att springa upp laget till en fin 17:e plats. 

På tisdag efter träningen firar vi detta SM-Guld med tårta! Välkomna!

Längre text kommer senare...

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • sara.bernersnabelagmail.com 25 sep 2015 12:16
  Wow, vad kul!! Grattis! :D
 • Puma 22 sep 2015 10:51
  Drömgött! Stort! Grattis!
 • FZ 21 sep 2015 08:11
  Underbart!!!
  Äntligen en seger. Njut, njut och NJUT!!!

  Jaxe>> tänk att det alltid är när du befinner dig utom landets gränser som det händer...
 • Fredrik 20 sep 2015 20:59
  Så grymt bra, stort grattis!!!
 • jaxe 20 sep 2015 18:17
  Nyheten om GMOK-succén har nått Italien. En helt fantastisk dag - så grymt glad för guldtrion! Och vilken laginsats av hela klubben. GRATTIS!!
 • Pelle S 20 sep 2015 17:55
  Wow, grymt, GRATTIS! Känns gott att gå till jobbet imorron med klubbjackan när man är omgiven av kollegor från annan klubb ;-)
 • Lina 20 sep 2015 17:41
  Detta är så kul! Och framförallt roligt! Vilka guldgrabbar!

Taggar

Ändringar

Publicerad: frela
Redigerad: frela

ATM - 121244