okt29Boka hus O-ringen 2016 Sälen0

Om du ännu inte har bokat boende till sommarens O-ringen i Sälen, så har du nu chans att boka fina hus i samma område som klubbens tidigare bokning.

Logi O-ringen 2016 i Sälen

I våras drog bokning av boende inför O-ringen i Sälen 2016 igång på allvar. Under våren och sommaren så har vi tillsammans i GMOK bokat 19 hus, totalt drygt 150 bäddar. Till detta kommer de bokningar som medlemmar gjort på egen hand, vilket innebär att GMOK kommer att ha riktigt många löpare på plats.

Husen som vi bokat gemensamt håller hög standard och ligger i området kring Hundfjället. När erbjudandet om bokning kom ut i våras så var det en del av er som tyckte att det var i tidigaste laget att bestämma sig och kanske avstod att boka tillsammans med klubben.

Jag har haft en löpande dialog med vår kontakt om att under hösten kunna erbjuda ytterligare boende i det område där våra andra hus ligger. Så det känns bra att jag nu fått preliminärboka fyra riktigt fina hus med 8-10 bäddar och hög standard. Tre av husen är förövrigt några av de hus klubben bodde i under O-ringen 2008. Priset är det samma som tidigare alltså knappt 1000: -/bädd.

Om du vill titta på husen så kan du gå in på http://www.unos.se/vara-hus/horizon-lodge/

Följande hus är preliminärbokade: Irisstigen 4, Irisstigen 5, Irisstigen 6 samt Vystigen 4.

OBS! Det är stor efterfrågan på lämpliga hus inför O-ringen, vilket innebär att du har kort tid på dig att bestämma dig.

Sista dag för bokning är nu på tisdag den 27/10, jag måste lämna besked till hyresvärden på onsdag.

Bokar gör du till mig via mail: aron.sson@telia.com

Upplysningar via mail eller 0708-184876

Hälsningar

Torbjörn

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Torbjörn A
Redigerad: Torbjörn A

ATM - 121244