mar01DM i skid-OL1

Klubben hade flera framgångar i årets öppna DM i skidorientering som avhölls ute på Öijareds golfbanor

Många tog chansen att pröva på skid-OL för första gången nu när snön anpassade sig till tävlingskalendern för skid-OL. Lerums SOK med Olle Adolfsson i spetsen kunde räkna in 120 startande på arrangemanget som avhölls ute vid Öijared. Inte illa med poolbad efter loppet!. Klubben fick totalt 4 distriktsmästare. H21-klassen vanns av Martin Ivarsson (vi räknar bort snabbe Filip Grahn från Hestra som inte tävlar i DM) och i den tuffa D35-klassen vann Annica Clevnert Leire. Dessutom blev det dubbelsegrar i H10 och H55. I H10 var det Ola och Jonas Leire som gjorde stabila lopp och bland gubbarna var det skribenten och Pelle Gustavsson som fixade medaljerna.