aug17Tack H21 för fint Medel-KM!0

Det var ett drygt hundratal hungriga orienterare som samlats för årets KM över Medeldistans. Frida Nero segrade i D21, medan Viktor Runnby var snabbast på herrsidan (en del H21-löpare avstod pga arrangörsskapet).

Det var en strålande tisdagskväll så det var fullt av leenden såväl före som efter tävingarna. Banläggarna Tingström & Ols (tror jag det var...) hade strängat utmanande banor i den relativt öppna men inte enbart snabbsprungna terrängen i trakterna runt sjön Horsikan i Mölndal. H21-banan som mätte 4520m hade hela 18 kontroller och segrande Runnby fixade detta på 28:39. Närmaste förföljarna var Zsolt Lenkei (Mora) och Marcus Millegård (SAIK). I D21 segrade Frida Nero (33:49 på 3700m) närmast följd av Anna Forsberg och Lilian Forsgren (Tisaren).

Nedan följer lite smidiga länkar (glöm inte ladda upp din GPS-rutt till Livelox!) samt en bildrapport där arrangerande H21:orna hyllas i bildform.

Länkar

Det var ett naturskönt TC som mötte löparna denna Augustitisdag.

Det bildades klungor av glada och orienteringstörstande GMOK-löpare (plus en del gäster).

Hedberg berättar här för Lilian & co om hur nära segern han var. Utan slarvmissen på K10 hade han kanske kunnat utmana unge herr Runnby om segern!?

Men i slutänden var det enda Viktor som fick ta sig en tugga på guldmedaljen...

Förutom vassa elitinsatser var detta i vanlig en ordning en tillställning med väldigt familjär känsla. Själv har jag sällan mötts av en så mangrann och röststark hejarklack som igår. Allt tack vare det yngre GMOK-gardet!

Vissa var knappt ens med och sprang denna kväll, men ville ändå vara med på bild. Oavsett om grillmaten hade hunnit sväljas eller ej...

Och allt detta tack vare det fantastiska arrangörsgänget. Tack till alla glada arrangörer - här representerade av Petter J, Martin I & Daniel M. Riktigt kul kväll ni hade ordnat!

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244