dec13Johan R byter klubb1

Johan har bestämt sig för att flytta till Finland och tyvärr (för oss) innebär det att han också byter klubb till Tampereen Pyrintö. Vi har alla många fina minnen ihop med Johan och önskar honom lycka till i sin fortsatta satsning.

Herrarnas elitgrupp har redan fått denna information direkt från Johan, men för många andra kommer det säkert som en överraskning.

Läs mer om Johans tankar på hans egen hemsida. Där skriver han bla om sina många fina minnen från tiden i GMOK. Och Johan skriver också att han planerar för att komma upp till stugan någon tisdag när han är i Gbg.

http://www.johan-runesson.se/?=p400

Vi är naturligtvis ledsna över att Johan lämnar oss, men ser fram emot säsong 2017 med tillförsikt. Och önskar Johan stort lycka till i sin framtida satsning. På återseende!

/Jaxe

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Patrik 17 dec 2016 21:35
    Fina minnen som du delar med dig av på din blogg Johan! Förutom dina suveräna insatser i individuella tävlingar och seniorkavlar i GMOK:s dress kommer jag även minnas dina insatser i breddkavlarna. Kommer särskilt ihåg tjoget (tror det var 2012) då GMOK gjorde comeback efter många år. Det var ingen allvarlig satsning utan ett mixat lag allt från elit till rena nybörjare. Vi åkte som en "jojo" i placeringar och du hade ett mästerskap inte långt efter som var viktigt för dig men gav trots det allt för laget och "järnet" på sista sträckan och tryckte upp oss på en femteplats !  Stort lycka till i Finland och din nya klubb - och varmt välkommen tillbaka till GMOK om du får "hemlängtan"!   

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg
Redigerad: Mikael Eliasson

ATM - 121244