apr3010Mila - stort tack till er alla 1

10mila 2017 blev en fantastiskt bra arrangemang och en stor framgång arrangörs och orienteringsmässigt för Göteborgsklubbarna. Ett stort till alla i GMOK som gjort detta möjligt.

Det har gjorts ett fantastiskt bra arbete av Göteborgsklubbarna i samband med att vi  i Göteborg arrangerade 10Mila. Från GMOK har det varit mer än 300 medlemmar som på olika sätt har varit engagerade i arrangemanget. Tävlingen blev både en arrangörsmässig som sportslig succé. Vi skall var stolta över det arbetet vi tillsammans med övrig göteborgsklubbar gjort. Vi har åter igen visat att Sverigs orienteringcentrum ligger i Göteborg. Ett stort TACK till alla som hjälp till att göra tävlingen till vad den blev.

Det blev rätt mycket ägg och kaviar kvar när vi stängde arenan på söndagseftermiddagen. Det finns alltså möjlighet för dem som vill ha äggkartonger (12 pack) och kaviartuber att hämta detta i stugan, helst på tisdagen (kaviaren är kylvara så det är svårt för klubben att förvara den). Anmäl gärna i kommentarsrutan om ni vill ha något av dess varor.

Styrelsen

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Karolina 02 maj 2017 15:58
    Jag tar gärna ett paket ägg (glömde hämta ut mina för bakningen)

Taggar

Ändringar

Publicerad: Mats Jodal
Redigerad: Andrew Lago

ATM - 121244