okt30GMOK gubbresa till Bornholm0

Det är dags att anmäla sig till den traditionella gubbresan till Bornholm. I år går tävlingarna helgen 27-29 oktober. Anmälan senast 17/9.

GMOK gubbresa till Bornholm 27-29 okt 2017

Hej gubbs,

Fixar en resa med samma upplägg som de två senaste åren! Skillnaden i år är att det arrangeras en sprint i Gudhjm på fredagseftrrmiddagen. Denna räknas dock inte in i Bornholms 2-dagars sammlagda resultat och är mer av träningskaraktär. För att kunna springa denna så måste man dock i så fall åk på torsdagskvällen för att inte behöva gå upp extremt tidigt på fredagen. Om det finns intresse av att åka på torsdagen så meddela detta i samband med anmälan så ser vi hur intresset är. Undertecknad nöjer sig med 2-dagars.  

Fredag 27/10 resa med privatbilar från Gbg ca 12.00 för färja Ystad-Rönne kl 16.30. Boende i Gudhjm på Hotel Klippen (boende med frukost i dubbelrum, har preliminärt bokat 20 platser) www.hotelklippen.com.
Tävlingar lördag och söndag.
Söndag 29/10 hemresa från Rönne 14.30. I Gbg ca 19.00.

Det finns ett alternativ med färja från Ystad 20.30. Om någon föredrar detta meddela vid anmälan så försöker vi fylla en bil.

Anmälan till mig på edvardsen.floda@telia.com. Ange klass och SI-nummer och om du kan ta bil, helst med 5 platser.

Anmälan så snart som möjligt dock senast 17 sept. Anmälan är bindande för att jag ska kunna boka boende och färjplatser. Återbetalning av avgifter är beroende på bokningsvillkor och ev. sena anmälningar som kan ta platsen. Gudni på hotellet brukar vara flexibel om det inte blir stora ändringar. Den nybyggda bastun hoppas jag skall fungera bra...

Jag fixar färja,+ boende med frukost + 3-rätters middag på lördagskvällen + amälan till tävlingarna. Kostnaden är lite beroende av hur många vi blir och hur väl vi fyller bilarna på färjan, men jag räknar med ca 2000 kr. Bensinpengar direkt till chaufförerna. Avgiften betalas in på mitt SEB konto 5002 00 39794 eller på SWISH 0730-691560 i samband md anmälan. Jag gör en avräkning efter resan för att justera eventuell över/under debitering.

Länk till arrangmanget: http://host-open.dk

Hälsar
Asgeir Edvardsen

 

 

 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Asgeir Edvardsen
Redigerad: Asgeir Edvardsen

ATM - 121244