nov12O-event, ungdomsläger0

Nu är det dags att planera in senhöstens begivenhet som är O-Event i Borås 10-12 november.

Det är ett arrangemang från fredag kväll till söndag tidig eftermiddag med sprintorientering i tre olika former: Först med pannlampa (fredag), sedan downhill (lördag) samt avslutningsvis på Borås Zoo (söndag). Vi inkvarteras i skolsalar i Borås, där vi sover (medhavd sovsäck och madrass) och får mat. De måltider som ingår är frukost på lördag och söndag samt middag på lördag kväll. Alla ungdomar i GMOK är välkomna att vara med! Föräldrar också.

Det är spännande och roligt att åka på läger och det är roliga (lite lätta) banor som kan passa efter en lång OL-säsong.

Läs mer om O-Event här http://www.o-event.se/

För att göra en klubbanmälan till boende, mat och en gemensam aktivitet på Navet Science Center samt för att planera ledare och transporter, behöver vi ha era anmälningar senast torsdag 19/10.

Ange om du/ni önskar boende fre-sön, fre-lör eler lör-sön. Viktigt också att meddela ev specialkostbehov.

Anmälan är bindande efter 27/10. Kostnaden för boende, mat och aktivitet sponsras av klubben med 50%, men vid återbud efter 27/10 får man stå för hela avgiften själv.

Tävlingsanmälan gör var och en själv via Eventor.

Om du har frågor eller behöver hjälp med anmälan säg till din ledare! Det finns även banor som man kan anmäla sig till direkt på tävlingen.

Anmäl dig i kalendern, http://gmok.se/Calendar/Details/5827

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: lottaliselotte
Redigerad: lottaliselotte

ATM - 121244