okt0925-manna 20175

Bättre vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja, sa Robban. Allra bäst att gå i lera och sörja och ha det glatt sa Zebrasälen.

Nu är årets 25-manna över. En av de första sakerna som slog mig när jag kom hem och såg bilder från tävlingen var att det tydligen var torrt grönt gräs över hela området när vi kom till arenan på lördagsmorgonen.

Mycket hade jag räknat med när jag gick in som ansvarig för den här resan men en del blev inte som jag hade tänkt mig, som tur är har jag haft hjälp av fantastiska klubbkamrater som fixar, ställer upp och peppar. Vem hade till exempel kunnat ana att ett av våra rum skulle vara avbokade när vi kom dit och att ett av våra tält skulle gå under i regnet och blåsten;)

De glada minnena är dock betydligt fler. Att efter en lite knackig inledning höra att Jonas Merz sprang snabbare än täten, det gav inspiration. Att se alla härliga kids som tog sig an i mitt tycke ganska luriga vita banor, det gav stolthet. Att som coach i startfållan på nära håll se fokuset i alla klubbmeddlemmars ögon när de gav sig iväg, det gav gåshud. Att följa den mycket jämna kampen mellan lag 3 och 4, som efter 24 sträckor gjorde upp om det i en spurtduell, det gav spänning.

Slutligen landade våra lag på följande placeringar:

 1. 23:a
 2. 68:a
 3. felstämpling
 4. 227:a

Jag vill att ni ska veta att jag har haft en mycket trevlig helg och ser redan fram emot nästa år. Det är skratten och gemenskapen som gör det. Anders Spånér, Elisabeth Strandhagen och jag vill tacka alla som var med och förgyllde helgen. Och jag hoppas att även ni vill göra ett nytt försök nästa år. Men tills dess, simma lugnt:)

Jag tycker också att det vore jätteroligt om ni som har intressanta anekdoter eller tankar från helgen hade lust att dela med er av dem, kanske hände det något spännande i skogen, på Pong eller på 25-mannafesten. Det är fritt fram att redigera nyheten med trevliga berättelser här nedan.

 

 

 

Den tråkiga sektionen

 1. Trots att jag tydligt avtalat med Scandic innan middagen om faktura har det kommit till min kännedom att ett par stycken fick betala på plats (Scandicbuffén). Jag är MYCKET angelägen att få vet om någon mer betalade på plats för middagen så att jag kan justera fakturan med Scandic innan denna vecka är slut. Senast den 11/10 önskar jag att ni i sådana fall kan skicka ett pm eller mail till mig.
 2. Samtliga kartor från stafetten som inte delades ut under helgen är upplagda i klubbstugan (på bordet utanför konferensrummet). Där får du leta rätt på din bana med rätt gaffel ur högen.
 3. Ett antal GMOK-överdrag från söndagen hängde med Jonas Merz till Göteborg, fråga honom ifall du saknar ett GMOK-överdrag. Några andra lösa delar hade glömts vid tälten, dessa finns i klubbstugan.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Fredrik K 10 okt 2017 16:19
  Tänkte också passa på att rikta ett stort tack till teamet!
  Det här var mitt 20:onde raka 25-manna representerande GMOK! Det är alltid en helg att se fram emot och alla glada, trevliga människor gör det minnesvärt.
 • Slaktarn 10 okt 2017 09:07
  Tack Anders, Elisabeth och Christian! Det är bara att flyta med och låta sig vara vuxencurlad hela helgen. Den enda stunden man måste hålla ordning på sig själv är i skogen.
 • OlaW 10 okt 2017 08:26
  En härlig och intensiv helg med klubben. Stort tack till 25-mannateamet för allt fixande. Det är lite folk att hålla reda på....Och tack för Zebrasälen :) När publiceras den på hemsidan Christian?
 • Stort tack för helgen! 09 okt 2017 22:05
  Stort tack till er i 25-mannakommittén, och särskilt tack till dig Christian som så förtjänstfullt gjorde "debut" i kommittén! :-) . Tack även till alla klubbkamrater för en, som vanligt trivsam helg tillsammans!
  /Patrik
 • Lina 09 okt 2017 20:29
  Jackorna kommer upp till stugan imorgon (tisdag) kväll.

Taggar

Ändringar

Publicerad: Christian Tingström
Redigerad: Christian Tingström

ATM - 121244