nov21Ullmaxbeställning på gång!0

Nu är det dags för Ullmaxbeställning igen! Sista beställningsdag 21:e november.

Nu när hösten drar igång på allvar är det dags att beställa nya varma kläder från Ullmax. Många känner säkert redan till klädernas kvalitet och deras i sammanhanget relativt låga pris.

När vi beställer från Ullmax I GMOKs regi, får klubben ca 30% av inköpsvärdet – passa på att stödja GMOK i samband med dina klädinköp!

Kolla in årets produktkatalog här

Det kommer att skickas en beställning i slutet på novmeber, beställningar görs aningen på lista I stugan, eller på mail till mig, frida.nero@gmail.com, Leverens beräknas till början av december. Kläderna kommer levereras till stugan, där varje person som beställt får hämta upp sin påse.

Vid beställning på mail, ange följande information:

-       Produktnamn

-       Artikelnummer och färg

-       Storlek

-       Antal förpackningar (observera att visa artiklar säljs i flerpack)

Det går också att beställa kläder direkt från Ullmax Webshop, om ett behov skulle dyka upp i efterhand, länk till webshop. Det går fortfarande att stödja GMOK om inköpen sker från webshopen, men intäkten blir ungefär hälften så stor. Man får också betala frakten själv. Vid beställning I webshopen får den som beställer ange vilken förening som hen vill stödja.

I stugan finns också en väska med lite provkläder, om man vill undersöka kvalitet och storlek (finns dock inte så många olika storlekar). Det finns också ett antal produktkataloger med all information om produkterna.

Om det finns någon som vill låna hem väskan för att ta upp beställningar från andra så går det bra. Kontakta i så fall mig.

Om ni har några andra frågor, så går det också bra att höra av sig till mig.

Frida, tel: 073-3627713, mail:   frida.nero@gmail.com.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: frida
Redigerad: frida

ATM - 121244