dec04GMOK – för livet!1

”GMOK för livet” var en av de framtida önskade löpsedlar som spånades fram på klubbverksamhetsdagen. Andra löpsedlar skvallrade om stora framtida segrar!

 
Ett 30-tal entusiastiska klubbmedlemmar samlades under lördagen för att genomlysa GMOK på tvären och på längden. Övningen var en fortsättning på arbetet med att utveckla klubben genom en ökad samverkan inom klubbens olika verksamheter. Tidigare har vi diskuterat våra arrangemang, motionsverksamheten, sponsring, HittaUt, träningssamverkan etc. Under lördagen vaskades ett antal, delvis nya, prioriterade områden fram under proffsig ledning av moderator Anders (kollega till Ola Wallinder).
 
 
Sen diskuterades det högt och lågt. Allt från organisation, nybyggnad till vad vi ska kalla våra aktiviteter för (så att alla känner sig välkomna). Elsi-Brith fixade en fantastisk fisksoppa så att energin höll i sig långt fram på eftermiddagen.
Nu sammanställs alla förslag och åtgärder.
 
 
En rapport kommer att skickas ut till alla medlemmar och de överenskomna åtgärderna kommer att samlas i en gemensam handlingsplan som kommer att följas upp på bl.a. styrelse- och kommittémöten.
 
Entusiasmen, och viljan att ta klubben framåt, är stor. Vi är på gång!
 
 
 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Patrik 05 dec 2017 07:21
    Låter som ni hade en givande dag. Skall bli intressant att ta del av vad som kom fram för idéer!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Andrew Lago
Redigerad: Andrew Lago

ATM - 121244