feb26Rapport från årsmötet0

Måndagen den 19 februari genomfördes GMOKs årsmöte i Skatåsstugan. Ett antal entusiastiska medlemmar samt kommitté- och styrelserepresentanter var på plats för att diskutera framtida planer och projekt.

Under sedvanlig proffsig ledning av mötesordförande Elsi-Brith Jodal behandlades alla punkter på dagordningen effektivt. Styrelsen och kommittéernas förslag till verksamhetsplan och budget godtogs; likaså valberedningens förslag på styrelse och kommittéer för kommande år. Vilka roller de olika ledamöterna har, och kommittéernas sammansättningar, finns nu att finna här på hemsidan. Man måste vara inloggad för att se den uppdaterade organisationen. Gå till: OM GMOK-> Organisation-> Kommitteer  Ta gärna en titt där. Det har skett en hel del förändringar; ett antal nya personer har gått in i de olika grupperna, roller har tillkommit, mm.

I detta sammanhang är det värt att nämna att svaren till klubbenkäten som kom ut i höstas har varit till hjälp för att besätta styrelse och kommittéer. För vissa kommittéer har det varit fler ”sökanden” än lediga platser – vilket givetvis är positivt. Tack till alla som svarat!

Det händer massor av spännande saker i klubben just nu. Läs gärna verksamhetsplanen som färdigställdes inför årsmötet, verksamhetsplanen ligger i mappen: OM GMOK-> Årsmöten. GMOK har just nu det som krävs för att genomföra det som står i planen:  god ekonomi och engagerade funktionärer! Vi är på gång!

För övrigt var det en lugn och trevlig stämning på årsmötet. Inga större sensationer eller upplopp. Samtliga handlingar godkändes.

Årsmötesprotokollet kommer att ligga under: INTRANÄT-> Hantera dokument-> Styrelsen-> 2018

Stort tack till alla som kom och ett extra stort tack till Elsi-Brith som ledde mötet samt Inga-Lisa Axenborg som agerade mötessekreterare! 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Andrew Lago
Redigerad: Andrew Lago

ATM - 121244