mar12Landslagsträning + SM Sport Vintercup #43

Under helgens landslagsträning i Göteborg arrangerade GMOK under lördagen en dubbel-sprint i Majorna, med Djurgårdsparken som Arena.

Dubbelsprinten bjöd på ett kvalheat på förmiddagen, som också var avslutning på årets SM Sport Vintercup, och ett finalheat på eftermiddagen.

Stora delar av landslaget var på plats för att träna. Samtidigt fick övriga en chans att mäta sina krafter mot landslagslöparna, då samma banor användes.

Sammanlagt hade nästan 100 löpare hittat till Majorna denna fina senvinterdag. Vi hade hoppats på vår, men vädergudarna ville annorlunda.

För GMOKs del var det kul att se Moa Enmark och Johan Runesson (som väl fortfarande får bära lite av GMOK-färgerna) göra att bra lopp. Jonas Merz som sprang vanliga herr-klassen hade placerat sig som nr 4 i landslagsklassen, och Viktor Runnby som nr 11, just före Johan Runesson. Strongt gjort!

För den som villtitta på kartor och vägval finns dessa inlagda på Livelox (kvalheaten). Länk nedan (via Eventor)

https://eventor.orientering.se/Events/Show/20924

Tack till GMOK funktionärer som ställde upp och jobbade under dagen!

/Jens Kaminsky

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Martin A 12 mar 2018 21:16
    Ja superfint fixat, tack!
  • Patrik 12 mar 2018 18:15
    Stort tack till Jens och alla funktionärer! Riktigt kul lopp och trevliga innergårdar att besöka! Tyvärr lyckades undertecknad hoppa över en kontroll men bättre lycka nästa gång :-)
  • Jonas Merz 12 mar 2018 11:14
    Tack Jens! Riktigt bra arrangemang!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Andreas S Johansson

ATM - 121244