mar19Ungdomsläger1

I helgen 17-18 mars åkte ungdomarna till Falkenberg och Bråtadal på läger.

Det var en något kylig och blåsig morgon när vi samlades vid Falkenberg OK's klubbstuga för att träna det första passet, men solen sken och terrängen var SNÖFRI, Underbart!    

Det var roliga och snabblöpta banor i den ganska flacka och lättlöpta terrängen . För några kändes längden överväldigande innan start (7,3 km på violett bana) men det gick bra för alla!

Efter träningen och ett återhämtningsmål samt ett stopp för att köpa lördagsgodis åkte vi till vandrarhemmet i Bråtadal. Där var det betydligt mer snö! Alla blev fördelae i rum och sedan var det dags för god lunch, fisksoppa eller gulaschsoppa fanns att välja på. 

När maten smälts lite var det uppvärmning i form av en stämplingsstaffett i snön utanför vandrarhemmet inför nästa pass.

Eftermiddagens träning var ett hemlängtanspass. Ungdomarna kördes iväg och skulle sedan springa tillbaka till vandrarhemmet. Det var en tuff snöpulsning på de fina banorna på väg hem till Bråtadal. 

På kvällen blev det quiz som traditionen bjuder, detta år med filmmusik som tema. Tack till Elias och Simon som fixade det! Dessutom hade vi mörkerjage i snön, pingismatcher och airhockeyturnering tills energin tog slut. 

Efter en god natts sömn gjorde vi oss i ordning för att springa Laxträffen. Det var en riktigt kall morgon men superfint på tävlingen där solen sken! 
 
Som alltid: fantastiskt roligt att vara iväg med GMOK:s ungdomar!
 
/Ungdomsledarna
 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Andrew 19 mar 2018 16:06
    Härligt fixat!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Cathrine Davidson
Redigerad: Cathrine Davidson

ATM - 121244