maj26Klubbläger 26-27 maj0

Nu är det dags för klubbläger! Ett perfekt tillfälle att lära känna fler klubbkompisar, springa sprint x 2, bada i Åsunden och springa i Hanna Falks träningsterräng!

Lägret börjar med Mullsjö SOK:s ”Stråken Dubbelsprint”.  Här finns det möjlighet att att springa öppna klassar, u-klasser, inskolning eller tävlingsklasser. Första sprinten startar kl 11 och andra sprinten kl 14 (tiden för den är än så länge preliminär). Det tar ca 1,40h till Mullsjö så räkna ni behöver åka från Göteborg ca kl 8,20.

Efter avslutat tävlande åker vi vill Åsundens pärla, Ulricehamn, och installerar oss på Skotteks camping. Här finns det stugor bokade, vill ni hellre campa så ange det i anmälan. Här badar vi, äter kvällsbuffé på restaurangen, diskuterar sprintbanorna och andra sociala aktiviteter.

På söndagen blir det frukost i restaurangen, följt av orienteringsaktivitet som passar alla, en avslutande dusch (inkl bastu) och gemensam lunch i Ulricehamns OK:s klubbstuga. 

Anmälan till lägret gör du genom att klicka på länken, http://www.gmok.se/Calendar/Details/6380, senast lördagen 6 maj.  Ange i anmälan om ni har plats för fler i bilen, eller om ni vill ha hjälp med transport. Ange också om du har några speciella önskemål ang kost. När det gäller boende så finns en tanke om att ordna speciella barn/ungdomsstugor baserade på ålder, för att vi ska lära känna varandra bättre.

Prel kostnad för boende, träning inkl gemensam lunch ca 200kr per person.

Prel kostnad för kvällsbuffé och frukost ca 245kr  (barnpriset kommer senare för detta).

Anmälan till ”Stråken Dubbelsprint” gör ni själva i Eventor.

Har ni frågor eller funderingar kring lägret, hur man anmäler sig i Eventor eller dylikt så hör av er till mig, Andreas Persson, andreas@dagsmeja.se, 070-5408630.

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Andreas Persson
Redigerad: Cathrine Davidson

ATM - 121244