sep05GMOK arrangerar motionsorientering 0

GMOK arrangerar motionsorientering i Skatås 22 augusti och 5 september. Det vore jättekul om ni kunde hjälpa till med arrangemanget. Om ni kan tänka er att hjälpa till kan anmäla ert intresse i kommentarsfältet nedan.

Alla är välkomna att springa dessa motionslopp. Sprid information! på era arbetsplatser och till era vänner med hjälp av vår gemensamma websida eller facebook-grupp.

För dig som är ny i klubben är detta ett bra tillfälle att lära mer om hur en orienteringstävling arrangeras. Kul att kunna och man förstår mer om hur tävlingsarrangemangen som man själv springer fungerar.

Lite info om Motionsorientering i Skatås

Som ni säkert vet så har det under ett antal år arrangerats Motions-OL i Skatås under 10 onsdagar, maj/juni och augusti. Det har hela tiden varit fem föreningar som delat på arrangemangen, Göteborgs Skidklubb, IFK Göteborg, IK Stern, Göteborg-Majorna OK och Sävedalens AIK. Alla kontroller skall ha SI, resultatlista publiceras på Eventor. 4 st banor skall finnas: ÖM3, ÖM5, ÖM6, ÖM7.

Arrangemangen är mycket populära och samlade 2017 i snitt ca 120 deltagare per gång, varav knappt 50% klubblösa.

Principen vi har är att alla inkomster under året läggs i en pott, varifrån kartor och bantryck betalas. Överskottet delas mellan föreningarna i förhållande till hur många etapper som var och en arrangerat. I och med detta drabbas ingen om de skulle ha oturen att få färre deltagare på sin etapp.

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Ändringar

Publicerad: kallehannes

ATM - 121244