okt0825-manna, anmälan 26 augusti!0

Gemenskap, orienteringsglädje, klubbanda, gränslöshet, stafettgnistan, bussresan, krispig morgonluft, brinnande höstfärger... Många är anledningarna att hänga med på 25-mannaresan den 5-7 oktober!

50 DELTAGARE ANMÄLDA:)

Med O-ringen och en hel massa andra härliga sommartävlingar i bagaget börjar det bli dags att tänka på höstsäsongen. GMOKs gränslösa kommitté bjuder givetvis även i år in till klubbresan där alla kan vara med, ung som gammal, elit som nybörjare, tjej som kille, eller någonstans däremellan.

Vi åker från Skatås på fredagseftermiddagen (ca 14:00) till hotell Scandic Infra City. På lördagen är det stora dagen med stafett och sedan gemensam middag på kvällen för de som vill. Söndagen bjuder på medeldistans och sedan hemresa tillbaka till Göteborg. I år går 25-manna i Hägerslund i sydöstra hörnet av Järvafältet. Läs mer om tävlingarna här (Eventor) och här (25-mannahemsidan).

Vi siktar som vanligt på att starta med fyra lag. I denna breddstafett får alla medlemmar vara med och behövs. 25-manna-UK tar ut lagen, lag 1 och 2 ska vara så bra som möjligt och lag 3 och 4 så jämna som möjligt.

Vi vill ha in din anmälan i kalendern senast 26 augusti. Ange i anmälan om du ordnar eget boende eller resa någon eller alla dagar. Ange också vilken klass du springer normalt eller om du bara vill vara supporter eller reserv. Kom ihåg din SI-bricka på resan men SI-numret behöver inte anges nu, registreras när man går in i växlingsfållan.

Anmälan till söndagens medeldistans görs separat här.

Vi ses!

/25mannakommittén (Christian Tingström, Anders Spånér och Elisabeth Strandhagen)

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Ändringar

Publicerad: Christian Tingström
Redigerad: Christian Tingström

ATM - 121244