aug30Teknikträningar på bred front nu igång!0

Ett smörgåsbord av teknikträningsmöjligheter för såväl ung som gammal väntar oss GMOK:are på torsdagar ett tag framöver.

Den välbesökta och populära barnträningen för 6-8 åringar har nu dragit igång i klubbstugan. Ungomsträningarna och GMOK träning teknik likaså. GMOK träning teknik kommer mestadels nyttja GOF:s högkvalitativa  teknikträningar i svart svårighetsgrad, denna torsdag var det långdistans i närheten av Bertshult. 

Banor från tvä av tordagens träningar, GMOK träning teknik i Bertshult (överst) och Ungdomsträning i Safjället Mölndal där även vuxna var välkomna att delta 

Denna fina torsdagskväll så hade Anne Farbrot lagt fina teknikbanor på Safjället i Mölndal. Efter en gemensam genomgång så gav sig ungdomarna  ut i omgångsvis - med eller utan uppföljare. Vissa av kontrollerna var medvetet lagt var något svårare än vanligt vilket gjorde att man fick skärpa sig extra vid kontrolltagningarna. 

Samling inför ungdomsträningen, Anne går igenom upplägget och syftet med kvällens träning

På ungdomsträningarna är även vuxna välkomna som vill ta sig an en av ungdomsbanorna i orange eller violett svårighetsgrad.
Carl Fält, som nyligen gått höstens intensivkurs och nu också nybliven GMOK-medlem tog sig an en orange bana i skogen där han lekte som ung. - Fantastiskt bra att kunna hänga på ungdomsträningarna  och träningen var svårighetsmässigt perfekt för mig. Extra kul var det att få besöka "Indian-dammen" och kolla in utsikten över min gamla hembygd Bifrost och Toltorpsdalen. 

Carl Fält "touchar" sista kontrollen efter tagit sig an en orange bana

Nästa vecka finns ny chans till teknikträningar och då även veteran-OL på dagtid. Se mer om platser och anmälan i kalendern! 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Patrik

ATM - 121244