nov11O-event läger för ungdomar0

Nu är det dags att planera in senhöstens begivenhet som är O-Event i Borås 9-11 november.

Det är ett evenemang från fredag kväll till söndag tidig eftermiddag med tre olika orienteringsarrangemang: Först med pannlampa (fredag), sedan ”downhill” (lördag) samt avslutningsvis orientering inne på Borås Zoo (söndag). Alla tre är sprintorienteringar och läggs i stadsnära grönområden och parkområden på bra kartor ritade i sprintnorm (större skala och vissa specialtecken som vi går igenom).

Vi inkvarteras klubbvis i skolsalar i Borås, där vi sover (medhavd sovsäck och madrass) och får mat. De måltider som ingår i vårt upplägg är frukost på lördag och söndag samt middag på lördag kväll. Man ordnar själv kvällsmat på fredag och lunch på lördag. Det kan man ha med sig eller köpa på tävlingsarenan. Vi ledare ordnar med mellanmål på lördag, då vi också beger oss till Stadsparksbadet tillsammans hela gänget.

Alla ungdomar i GMOK är välkomna att vara med! Föräldrar också. Det är spännande och roligt att åka på läger och det är roliga banor med allt från grön till violett svårighet i ovanliga omgivningar (zebror och elefanter mm). Det passar bra efter en lång OL-säsong!

 

På söndagen när tävlingen är slut har alla deltagare fritt inträde till Borås Zoo.

Läs mer om O-Event här http://www.o-event.se/


För att göra en klubbanmälan till boende, mat och en gemensam aktivitet på Stadsparksbadet samt för att planera ledare och transporter, behöver vi ha era anmälningar senast torsdag 18/10. Men vänta inte med att anmäla, om ni redan nu vet att ni vill vara med. Det är OK att preliminäranmäla sig till oss/på hemsidan.

Ange om du/ni önskar boende fre-sön, fre-lör eler lör-sön. Viktigt också att meddela ev specialkostbehov genom en kommentar, så vi kan anmäla det till arrangören. Om du/ni av någon anledning inte vill gå till Stadsparksbadet, skriv det i kommentarsfältet. Anmäl er i kalendern: http://gmok.se/Calendar/Details/6718

Anmälan är bindande efter 21/10. Kostnaden för boende, mat och aktivitet sponsras av klubbenmed 50%, men vid återbud efter 21/10 får man stå för hela avgiften själv.

Tävlingsanmälan gör var och en själv via Eventor.

Om du har frågor eller behöver hjälp med anmälan säg till din ledare! Det finns även banor som man kan anmäla sig till direkt på tävlingen.

 

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Cathrine Davidson
Redigerad: Cathrine Davidson

ATM - 121244