okt20Bildkavalkad från höststafetten1

En härlig mix av åldrar, erfarna såväl som nya klubbmedlemmar kämpade väl i den tuffa terrängen runt Hjällbovallen på årets höststafett

Ungdomarna kämpade som vanligt fantastiskt väl och i Herrar48 kneps en 1:a placering via Simon Nordberg, Ivan Magnusson och Grunde Isakstrae (för dagen GMOK-tillskott med egenhändigt tillverkad GMOK-tröja).
I Damer30 fick Linnea Westfeldt, Hilma Axelsson och Amanda Pehrson också bestiga prispallen på en fin andraplats.
Fina prestationer också i Herrar30, 5:e plats (Jonas Leire, Victor Lin-Björnström och Axel Persson) och Herrar36, 13:e plats (Jenny Norrman, Signe Axelsson, Ebba Jönsson, Freya Leidner och Oscar Lin-Björnström)

I propaganda röd så fick den etablerade trion Stensson/Eliasson/Merz se sig beslagen av  Måns "Si-ssorhand" Östman som tog det säkra före det osäkra och helgarderade med sig själv på alla tre sträckorna! En av utmaningarna för Måns var att hålla reda på alla tre SI-pinnar på sina fingrar men det fixade han galant, därav epitetet "Si-ssorhand".

Värt att nämnda är också två av våra nyare medlemmar och nyinvigda orienterare, Anna Lebar och Peter Sävinger som gjorde sina stafettdebuter och det med bravur! Vi hoppas detta gav blodad tand till bland annat nästa säsongs 25-manna.

Alla GMOK:s resultat finns via denna LÄNK
Avslutningsvis en bildkavalkad, och finns det fler som har kort från dagen så lägg upp på bildalbumet och komplettera i artikeln. 

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Anders S 24 okt 2018 14:13
    En härlig helg!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Patrik

ATM - 121244