okt26Följ Smålandskavlen!1

GMOK ställer i år upp med ett lag i H16 och två lag i Herrklassen. Vi har i skrivande stund 2.8 riktigt vassa lag :) Förhoppningsvis får vi tag på en avslutare i herrarnas andralag (efter tidigare återbud).

I H16-klassen inleder Viktor Jellvert Börjeson på nattsträckan, innan bröderna Nordberg springer sträcka 2 (Simon) och sträcka 3 (Elias). Avslutar gör Arvid Aronsson.

Även i herrklassen har vi en riktigt stark uppställning. I förstalaget springer Jonas Merz och Måns Östman nattsträckorna. Gemensam start är det som gäller på nattsträcka 1 from i år. Även i herrklassen är det en brödraduo som tar vid på de första dagsträckorna; Joakim Eliasson springer sträcka 3 och storebror Mikael springer sträcka 4. Avslutar gör ingen mindre än Jonas Egger.

Även andralaget ser starkt ut, med VIktor Runnby och Daniel Martinsson på natten. Och med Henrik Håkansson och Anders Axenborg på de första dagsträckorna. I skrivande stund har vi tyvärr ingen avslutare klar (iaf inte så vitt jag vet).

Damerna har valt att stå över denna stafett, efter ett fantastiskt framgångsrikt 2018!

Stort lycka till!

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • jaxe 26 okt 2018 17:21
    Ps Jag kommer inte vara hemma i helgen och utan dator, så om just Du känner sig manad får du gärna uppdatera denna nyhet med kort rapport från tävlingen (eller skapa separat nyhet). Skriv gärna en kommentar här isf, tänk på att det är först till kvarn som gäller ;)

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244