okt27Tätdrag efter natten på smålands!0

Samtliga lag från GMOK med i tätdraget efter natten på smålandskaveln.

GMOK mönstrade som tidigare rapporterat 3 lag på årets smålandskavle (2st H21 & 1st H16) och efter den inledande natten så var lagen sammanräkant totalt 2min och 44s efter täten i respektive klasser. 

I H16 klassen såg Viktor Jellvert Börjeson ut att ha gjort ett stabilt lopp och låg och bevakade täten ett 10tal sekunder efter ledaren under hela banan för att vid målgång stämpla i mål i slutet av en 14manna klunga +22s efter Tisarens mycket duktige Valter Pettersson. Ett mycket inspirerande utgångsläge för Simon Nordberg att ta vid i morgon på första dagsträckan.

I H21 Inledde GMOK 2 med Viktor Runnby piggast och hade en fin tendens genom loppet för att stämpla som 4 vid förvarningen endast 4s från täten. I mål hade det växt till 16s efter snabblöpande Antonio Martinez Perez och Gernot Kerschbaumer som avslutade starkt. Jonas Merz förde in GMOK 1 på en 22a plats men var endast 55s efter täten in på en mycket tight 1a sträcka med 26 lag inom dryga minuten. 

På sträcka 2 inledde Daniel Martinsson piggt för GMOK 2 och stämplade som 3a vid radio 1 endast 18s efter Björn Ekeberg från IL Tyrving. Vid radio 2 var det istället Måns Östman för GMOK 1 som stämplade in som 4a, 48s efter samme Ekeberg. Daniel stämplade här som 17e dryga 2min efter. Reportern har i skrivande stund ingen vetskap om det var bom, gaffel eller beryktad nattmage. Klart är iaf att det inte behövde stannas och Bajsa 100 gånger som en viss landslagslöpare på långa natten då Daniel höll farten in från radio 2 och tog i mål GMOK 2 på en fin 14e plats efter natten + 2.13 efter ledande Stora Tuna. 

Vid förvarningen var Måns nu uppe på en 3e plats endast 3s efter nu ledande Stora Tuna. På sista löpningen in till mål växte avståndet till 9s och en 7e plats men med löpare tätt framför kommer Joakim Eliasson att ges ett mycket inspirerande Jaktläge när tävlingen startar om på söndagmorgonen. 

Även Henrik Håkansson, i god form och tillbaka från förkylning, kommer få ett mycket fint jaktläge i den 5manna klunga som ska ut och jaga dryga 2min efter täten i morgon och tf. GMOK.se reporter/Herr UK ser mycket fram mot att följa den spännande upplösningen under morgondagen.

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: vis
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244