nov28Välkommen Arnaud7

Franska landslagslöparen Arnaud Perrin, representerar GMOK from 2019. GMOK.se hälsar Arnaud varmt välkommen till GMOK

Arnaud studerar till ingenjör på Lindholmen i Göteborg. Han är utbytesstudent och bor i Göteborg nära Skatås sedan i höstas. 

Staden Saint-Étienne, sydväst om Lyon, kanske ni känner igen? Jo, det är Arnauds hemmaklubb och tillika Thierrys. Det är en ganska stor klubb för att vara i Frankrike och där har Arnaud utvecklats till en stark internationell löpare. 

Arnaud har orienterat hela livet och växte upp i en orienteringsfamilj. Ganska snabbt blev det tävlingar tillsammans med brodern Mathieu. I början var storebror Arnaud inspiration för lillebror Mathieu, men nu är det tvärtom vad gäller tekniska förmågan i nordisk terräng.

”Sverige är väldigt annorlunda än Frankrike”, säger Arnaud. Här finns så mycket yta, natur nära inpå och så lite människor jämfört med Frankrike där du behöver åka en bra bit till naturen. ”Å andra sidan är fransmän lite varmare och enklare att få kontakt med”, resonerar Arnaud, och avslutar med att ”Sverige är nog en perfekt balans mellan natur och sociala relationer och jag har tid på mig att lära mig mer om detta fantastiska land”.

Med lång erfarenhet från EYOC och Junior VM har han nu börjat etablera sig på seniornivå och kommer göra vad som krävs för att nå till VM i Norge nästa höst. GMOKs satsning på Norgeläger passar perfekt för Arnaud.

”Arnaud är en väldigt bra kille som blir en fin tillgång när det stundar stafetter i vår”, avslutar herrcoachen Viktor Stensson.

/Ola Wallinder

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Ola J 29 nov 2018 16:47
  Väldigt kul, varmt välkommen!
 • Micke 28 nov 2018 21:53
  Välkommen Arnaud! Looking forward to seeing you master the Swedish terrain!
 • familjen Falk 28 nov 2018 21:23
  Välkommen till klubben! Hoppas du kommer trivas i klubben och Göteborg!
 • Elit 28 nov 2018 18:42
  Va kul! Välkommen!
 • Line 28 nov 2018 15:58
  Kul, välkommen Arnaud!
 • Lina 28 nov 2018 14:41
  LinaVarmt välkommen :D Kul!
 • jaxe 28 nov 2018 14:03
  Varmt välkommen Arnaud! Bienvenue!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder
Redigerad: Johan Axenborg

ATM - 121244