dec18Välkommen Axel8

Axel Halvarsson har mycket glädjande bestämt sig för att representera GMOK inför sitt sista juniorår som en del av vårt unga och allt starkare juniorgäng. GMOK.se presenterar Axel.

 

Vi är väldigt glada att Axel flyttat till Göteborg och tänker att han kommer att fortsätta utvecklas fint i GMOK med bra mentorsstöd och en stimulerande utvecklingsmiljö. ”Det har länge varit en stor dröm att flytta till Göteborg”, säger Axel. ”Träningsförhållandena är väldigt bra här och jag gillar staden väldigt mycket.” Axel har börjat studera juridik vid Handelshögskolan och har redan från i augusti varit en flitig gäst på GMOKs träningar.

 

Juniortiden har visat på en snabb utveckling fysiskt på OL-gymnasiet i Olofström och Axel är väldigt taggad inför sista junioråret. Som pricken över i:et fick Axel ett stipendium från Tomas Månssons minnesfond som ambitiös och satsande junior, som är ett föredöme såväl i skolan som inom orienteringsklubben. GMOK.se noterar också några riktigt fina Swedish League lopp under våren och stabila SM insatser de senaste åren som lovar gått inför nästa år.

 

Han har tävlat i många år för OK Kroppefjäll innan det blev Karlskrona SOK under Olofström tiden. Nu när han kommer att bo minst fem år i Göteborg så känns det naturligt att byta till GMOK för att få bästa möjliga träningsmiljö.

 

Axel är uppvuxen i Dals Rostock och kommer från en orienteringsfamilj med pappa Tobbe och mamma Kicki (och bröderna Daniel och Arvid – som han kanske kommer springa SM-stafetten med nu i höst). Orienteringen har alltid funnits där i familjelivet och intresset har ökat år för år.

 

Jag tycker mycket om Sälen på vintern och sommaren med alla träningsmöjligheter som erbjuds, samt en skön och avslappnad känsla att få komma till efter intensiva perioder av plugg och tävling.”

 

Axel älskar all sort musik, men Håkan Hellström är en favorit. (!) red anm. Favoritserierna är Riverdale och Narcos och favoritmat är allt vegetariskt, särskilt tacos av olika slag.

 

Varmt välkommen Axel! /Ola Wallinder

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Patrik 20 dec 2018 22:06
  välkommen till klubben!
 • Patrik 20 dec 2018 22:06
  välkommen till klubben!
 • Vis 20 dec 2018 01:05
  Kul! Varmt välkommen
 • Elit 19 dec 2018 21:59
  Härligt! Varmt välkommen Axel!
 • Micke 19 dec 2018 11:14
  Välkommen Axel! Riktigt roligt!
 • Mats J 19 dec 2018 10:44
  Varmt välkommen. Familjen återsamlad.
 • Thomas 19 dec 2018 10:19
  Välkommen Axel, nu är hela klanen med i GMOK!
 • jaxe 19 dec 2018 09:19
  Riktigt kul, varmt välkommen Axel!

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder
Redigerad: Mikael Eliasson

ATM - 121244