jan12Dags att prova tisdagsintervaller?0

Det är kul, peppande och effektiv träning att springa intervaller! Programmet för tisdagarna är framtaget för senior/junior men det är lätt att anpassa träningen lite grand så att den passar för alla.

Under hösten har det funnits ett gäng som springer ett något lättare alternativ och/ eller lite långsammare. Inom gruppen har det varit lite olika hastigheter – och olika personer (junior/senior som vill ta det lugnare, ungdomar eller övriga) från gång till gång, men vi försöker hålla ihop den så att det skall finnas någon slags ”sparring” för alla.

Nytt för i år är att breddkommittén presenterar en alternativ träning redan i kalenderaktiviteten. Ingen anmälan behövs! Vill man däremot ha sällskap på något ytterligare alternativ kan ett tips vara att skriva en kommentar om det på aktiviteten. 

Det finns ingen ansvarig ledare för den alternativa gruppen utan de som är på plats samlar ihop sig innan avlöp och kommer överens om man vill springa det föreslagna alternativet eller något annat. Lämpligtvis kör man uppvärmningen ihop men startar samtidigt som övriga på träningen.

Nu på tisdag 8/1 är det intervaller ”runt stugan”, perfekt upplägg att börja med  - det är aldrig långt tillbaka till stugan... ;)

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: annkuh
Redigerad: annkuh

ATM - 121244