jan15Välkommen Maria5

Maria Eriksson har bestämt sig för GMOK inför säsong 2019. VI är väldigt glada att få med Maria i laget.

Maria är uppvuxen i Dalsland och har tävlat för Eds SK hela livet. Hon har varit en duktig juniortjej i många år och blir nu förstaårssenior.

Hon har alltid tyckt att orientering varit väldigt roligt men alla goa kompisar man fått har gjort allt ännu bättre. Maria berättar att ”Jag växte upp i en ort nära till skogen med mamma, pappa och lillebror. Min familj är sportintresserad så jag hade flera sporter att välja på. Orienteringen fastnade jag för när jag hängde med mamma på en första ungdomsträning och tack vare Bohuslän-dal gänget blev jag kvar och trivdes väldigt bra

Hon började studera på Läkarlinjen i höstas och bor nära Skatås. Maria har varit med och tränat mycket med GMOK och tisdagsträningarna är inget hon vill missa. 

Maria berättar för gmok.se att hon ser fram emot att springa stafetter till våren och hitta inspiration i laget. ”Mina förväntningar är att fortsätta ha roligt, vilket jag verkligen har haft i höst. Jag uppskattar gemenskapen som är på träningarna och att vi är så många som har samma intresse. Jag är imponerad över träningsmöjligheterna då jag varit van att träna själv och ser fram emot att utveckla min ol-teknik och att lära känna alla ännu bättre.”

Göteborg har snabbt blivit en favorit, berättar Maria. ”Jag har velat plugga till läkare i Göteborg länge och jag trivs galet bra, både i plugget och staden lever verkligen upp till mina förväntningar. Jag är ju en lantis så jag trivs bra att bo på Lilla torp, nära till skogen men jag uppskattar gatlyktorna och att folk rör sig ute efter klockan fyra.

Skolan tar ju mycket tid förstår vi, men när du inte går i skolan eller tränar – vad gör du helst då? ”Jag tycker mycket om att vara med kompisar och ha roliga diskussioner. Jag gillar jag att laga mat men kanske ännu mer att äta mat. Matintresset hänger nog ihop med vart jag gillar att resa då jag gärna åker till Italien. När jag är hemma och ska slappna av kollar jag gärna Grey´s Anatomy eller Solsidan och målar.

Maria avslutar med berätta att hongillar också att golfa men då krävs det att det är fint väder och att bollarna inte försvinner ner i några hinder. Ett lite udda intresse jag har är kanske att jag samlar på mig alldeles för många tygpåsar. 

Maria är en glad tjej som kommer bidra mycket till laget och vi ser fram emot att se henne på stafetterna framöver”, hälsar damcoachen Sven Börjeson.

Varmt välkommen Maria! /Ola Wallinder

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

 • Johan A 16 jan 2019 11:40
  Riktigt kul, varmt välkommen! /Jaxe
 • Jolanta 16 jan 2019 09:22
  Välkommen Maria!
  Vi får satsa på 8st 10mila damlag snart :)
 • Anna N 15 jan 2019 22:55
  Välkommen i gänget
 • Lina 15 jan 2019 22:07
  Ok kul! Välkommen :)
 • Johanna W 15 jan 2019 21:37
  Härligt Maria och varmt välkommen??.

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder
Redigerad: Henrik Håkansson

ATM - 121244