mar17Göteborg O-meeting 23-25 augusti0

I augusti är det dags för O-meeting, för fjärde gången i ordningen. Arrangemanget är en tredagars orienteringstävling med två arenor, den ena i Holkeryd, Sandsjöbacka och den andra vid Röda sten.

Hej alla klubbkompisar,

I augusti är det dags för O-meeting, för fjärde gången i ordningen. Arrangemanget är en tredagars orienteringstävling med två arenor, den ena i Holkeryd, Sandsjöbacka och den andra vid Röda sten. Kolla gärna tävlingens egen hemsida och facebook, om ni inte redan gjort det! Vi delar arrangemanget med Frölunda OL. GMOK ansvarar för medeldistans på fredagen och FOL har långdistans på söndagen. På lördagens sprint är ansvaret delat. Vissa funktionärer kommer att vara engagerade alla tre dagarna.

Asgeir och jag kommer att börja kontakta huvudfunktionärer till tävlingarna och senare kommer förfrågningar till övriga funktionärer, så det är lika bra att boka in datumen genast. Som vanligt är alla GMOK-ungdomar särskilt välkomna att springa tävlingarna som vi hoppas ska bli riktigt bra och spännande med sammanlagt resultat och jaktstart sista dagen!

Vi kommer att sätta ihop en grupp med särskilt ansvar för koncept och idéer för priser – låt oss veta om du är intresserad av att ingå i den gruppen. En målsättning är att försöka tänka lite mer ”hållbart” gällande prisanskaffning. Hela arrangemanget har en målsättning att jobba mer hållbarhet och med minskad miljöpåverkan.

Vi ser fram emot tre härliga tävlingsdagar och gott samarbete med goda klubbkompisar!

// Mimmi och Asgeir

 

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Marie-Louise Axenborg
Redigerad: Marie-Louise Axenborg

ATM - 121244