apr02Info om O-ringen Göteborg 20240

Styrelsen bjuder med anledning av detta, samtliga medlemmar till en informationsträff om O-Ringen Göteborg 2024, måndagen den 1 april kl. 18.30 i GMOK-stugan i Skatås.

O-Ringen kommer att arrangeras i Göteborg 2024, av orienteringsklubbarna i distriktet. Som Göteborgs största orienteringsklubb med många engagerade medlemmar finns goda förutsättningar att bidra till ett lyckat arrangemang.
 
Genom tidigare större arrangemang (O-ringen 2004, JWOC, SM, WMOC och 10-mila) har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter som vi hoppas kan komma till nytta även denna gång. Arrangemanget O-Ringen är en utmaning som ger hela klubben möjlighet, såväl ung som gammal att bidra med sin kompetens och erfarenheter. Arbetsinsatsernas ersättning är en viktig förutsättning för klubbens fortsatta verksamhetsutveckling. Några av oss kommer att dra ett litet tyngre lass.
 
Avsikten är att under våren 2019, ska O-Ringen AB och orienteringsklubbarna i distriktet teckna ett avtal för genomförandet av arrangemanget sommaren 2024.
Således hög tid att samlat informera och diskutera arrangemangets förutsättningar ur ett GMOK perspektiv för klubbmedlemmarna.
 
Elsi-Brith Jodal och Mats Kågeson har ingått i en projektgrupp som arbetat fram ett koncept för arrangemanget i dess helhet, tillsammans med Hans Carlstedt (SAIK) och Klas Eriksson (IK Uven). Gruppens förslag till koncept och fortsatta förutsättningar för arrangemanget bör nu diskuteras i ett bredare klubbforum inom klubben – för att möjliggöra och säkerställa klubbens ansvar och andel av arrangemanget.
 
Styrelsen bjuder med anledning av detta, samtliga medlemmar till en informationsträff om O-Ringen Göteborg 2024, måndagen den 1 april kl. 18.30 i GMOK-stugan i Skatås.
Projektgruppens Elsi-Brith Jodal och Mats Kågeson är föredragande.
 
Anmäl er gärna i kalendern, eller som kommentar
 
Styrelsen // Calle Blomberg

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ing-Marie Brander-Strand
Redigerad: Ing-Marie Brander-Strand

ATM - 121244