apr2810mila 2019 Glimåkra: Herrarna 13:e!0

Herrarna stod för den stora prestationen denna helg när de genom strålande stafettinsatser levererade klubbens bästa herrplacering sedan 2012. På damsidan var det lite stolpe ut för förstalaget, men breddmässigt var vi riktigt riktigt bra!

Jag kunde själv inte åka med i år pga krasslighet, så fick följa GMOK-löparna via webb-sändningarna. Men det var ändå sedvanlig gåshud och spänning när jag följde er framfart under kraftigt intagande av kaffe, fika och med lågt fokus på allt annat än just OL-nörderi…

 

Nåväl, förhoppningsvis kan vi få till ett lite längre reportage längre fram med en återblick till årets 10mila. Tills vidare kommer här en kort summering från en hemmaplan-supporter.

 

Som vanligt rekommenderas ni varmt att följa GMOK på sociala medier om ni är intresserade av direktinslag. Såklart bör ni också följa våra löpare!

Damkavlen

På damsidan mönstrade vi imponerande nog 6 lag - och detta trots ca 10 återbud!

 

Förstalaget var återigen med i diskussionerna inför tävlingen, denna gång räckte det inte hela vägen utan det blev plats 18 för det stjärnfyllda laget. Växelplaceringarna var 69-40-14-20-18. De preliminära placeringarna för GMOK-lagen var 18 (GMOK1), 35 (GMOK2), 49 (GMOK3), 89 (GMOK4), 94 (GMOK6) och 201 (GMOK5). Vi var tredje främsta andralag, näst bästa tredjelag samt bästa fjärde- och sjättelag - En fantastiskt breddinsats!

10mila-kavlen

Herrarna gjorde det omöjligt för mig att gå och lägga mig under natten. Hela tiden fina prestationer - det var verkligen en fröjd att följa er passering för passering. Och visst är det något extra att hålla tummarna under långa natten när tåget går i expressfart! Växelplaceringarna skvallrar om en strålande jämnhet och att vi hela tiden var med i draget; 16-13-17-14-5-11-12-13-14-13!

Även lag 2 och lag 3 stod för riktigt starka insatser, vilka resulterade i plats 54 (samma som i fjol!) och xxx (inte klart för mig i skrivande stund, mtp att vi hade löpare i omstart).

Återigen, tack för underhållningen! Och det är ju bara halvannan månad kvar till Jukola/Venla 2019 :)

Kategorier

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Johan Axenborg

ATM - 121244