jun08Vårserien etapp 5 i Hjällbo 1

GMOK arrangerade sista Vårserie-etappen för 2019 i Hjällbo på nationaldagen som samlade 570 deltagare i tävlingsklasserna och 70 miniknatare.

I den 30 gradiga värmen avgjordes sista Vårserieetappen för 2019. De 570 deltagarna var alla säkert nöjda med Mats Strandhagens banor. Vid starten togs de väl hand om av David Andre. Att alla stämplingar var rätt liksom tiderna fixade Cathrine Davidsson. Allt material hade Thomas Gustavsson koll på. De 70 miniknatarna möttes av Jennie Andersson och Viola Eckermark. Servering med bland annat halvspecial fixade Ami Eckermark. Att alla bilar kom på plats fixade Andrew Lago. Fortlöpande information kring tävlingsförlopp med mera fick vi via Ola Jodals stämma. Prisutdelningen och avslutningen av Vårserien 2019 skötte Isabella Lago på ett utmärkt sätt. Sedan övriga cirka 40 funktionär slet hårt i det sköna men varma sommarvädret.

Sist men inte minst tack till alla cirka 40 GMOK-ungdomar som kämpade i den lite backiga Hjällboterrängen i 30 gradig värme.

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • Bengt Jonasson 08 jun 2019 16:30
    Dom som ville kunde pröva på ol-skytte. De flesta sköt bara med våra elektroniska vapen men det fanns även en miniolbana så att de kunde få känna på få skjuta med puls. Ca 115 ungdommar + några vuxna testade detta uppskattade inslag. Frida o Disere höll i detta

Taggar

Ändringar

Publicerad: nilsrolf
Redigerad: Henrik Håkansson

ATM - 121244