okt1425-mannaresan0

Gemenskap, orienteringsglädje, klubbanda, gränslöshet, stafettgnistan, bussresan, krispig morgonluft, brinnande höstfärger... Många är anledningarna att hänga med på 25-mannaresan den 11-13 oktober!

Med O-ringen och en hel massa andra härliga sommartävlingar i bagaget börjar det bli dags att tänka på höstsäsongen. GMOKs gränslösa kommitté bjuder givetvis även i år in till klubbresan där alla kan vara med, ung som gammal, elit som nybörjare, tjej som kille, eller någonstans däremellan.

Vi åker från Skatås på fredagseftermiddagen (ca 14:30) till hotell Scandic Kungens Kurva. På lördagen är det stora dagen med stafett och sedan gemensam middag på kvällen för de som vill. Söndagen bjuder på medeldistans och sedan hemresa tillbaka till Göteborg. I år går 25-manna i Haninge, Nytorps Ängar. Läs mer om tävlingarna här (Eventor) och här (25-mannahemsidan). 25-manna gick på samma karta med samma arena 2009. här kan man se kartan från det året och här kan man se hela det avlysta området.

 

Vi siktar som vanligt på att starta med fyra lag. I denna breddstafett får alla medlemmar vara med och behövs. 25-manna-UK tar ut lagen, lag 1 och 2 ska vara så bra som möjligt och lag 3 och 4 så jämna som möjligt.

 

För er som är bekanta med laguttagningsreglerna kan nämnas att de har ändrats en del till årets upplaga med nya åldersgränser och antal damer/herrar.

 

Vi vill ha in din anmälan i kalendern senast 26 augusti. Ange i anmälan om du avser bo eller resa på egen hand. Ange också vilken klass du springer normalt eller om du bara vill vara supporter, reserv eller coach. Kom ihåg din SI-bricka på resan men SI-numret behöver inte anges nu, registreras när man går in i växlingsfållan.

 

Anmälan till söndagens medeldistans görs separat här (Eventor).

 

Övrigt

Priser är ännu inte helt spikade men kommer att likna förra årets priser, är man med på hela paketet var priserna då:

Vuxen: 550kr. Ungdom (17-20): 330kr. Barn (-16): 220kr.

Tveka inte att höra av dig till någon av oss i 25-mannakommittén om du har funderingar.

Vi ses!

 

/25mannakommittén (Christian Tingström, Elisabeth Strandhagen och Fredrik Karlsson)

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Christian Tingström
Redigerad: Christian Tingström

ATM - 121244