nov14Välkommen Jooseppi!2

Vi är glada att presentera Jooseppi Kalliokoski som ny #gmokgents

I slutet av augusti kom Jooseppi till Göteborg. Han ska bo i Göteborg under tiden som han studerar till en master på Handelshögskolan.

Vi fick kontakt med Jooseppi redan under 10mila i år. Han är en målmedveten kille som visste att han ville till Göteborg.

Jooseppi har orienterat hela livet, eftersom föräldrarna också är orienterare. Så orientering har varit stor del av hans liv. Han har några topp 10 placeringar i finska mästerskapen i juniorklassen. ”Det har varit jättekul att springa Ikaalisten Nouseva-Voimas förstalag både 10mila och Jukola. Det är nånting som jag rankar högt och hoppas att göra det mera i GMOK tröjan!”, säger Jooseppi.

Han växte upp i Perho, en liten kommun i mellersta Österbotten. Efter grundskolan gick Jooseppi på Olgy i Hankasalmi och efter det har han studerat och bott i Jyväskylä. 

”Min familj är föräldrarna och två systrar. Orientering, skidåkning och idrott generellt har alltid varit stora del av vårt liv och vår gemensamma hobby.”, fortsätter Jooseppi.

Han har redan hunnit med att springa tävlingar under hösten för GMOK och har kommit in bra i gänget. Det sägs också att han är väldigt snabb på korta intervaller och har vunnit gentströjan en gång redan i höst.

Jooseppi är en social och träningsvillig kille som är mycket välkommen i laget”, hälsar herrcoachen Viktor Stensson.

Varmt välkommen Jooseppi! /Ola Wallinder

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

  • jaxe 09 dec 2019 09:45
    Välkommen Jooseppi!
  • Patrik F 15 nov 2019 20:29
    Kul att höra! Varmt välkommen till vår klubb!

Taggar

Ändringar

Publicerad: Ola Wallinder

ATM - 121244