dec15Tidsgissande, julmys och lussetåg0

2019 års skinklopp var i år förlagd till Frölundas klubbstuga och ett stort antal GMOK:are mötte upp för att trivas tillsammans

Årets arrangörer (dvs förra årets vinnare) , Henrik Håkansson, Acke Wåhlander, Johanna Wallinder och Lisa Falk med familjer hade fixat ett finfint arrangemang med trevliga och utmanande banor kryddat med en klurig tipspromenad. 

Utslagsfrågan "hur många tävlingar har Mats Strandhagen sprungit hittills i sin karriär" gav en hel del huvudbry och spridning i svaren och rätta svaret imponerar, hela 2086 stycken! 

Näe inte ska jag  - du först! Tre artiga gentlemän som trugade varandra vid starten :-) 

Vad vore ett skinklopp utan ett lussetåg, och visst dök det upp ett i år också. Våra skönsjungande yngre klubbkompisar rev ner stora applåder efter sitt finfina framträdande!


Efter att vår ordförande Calle hållit i prisutdelningen med hyllning av klubbmästarna och våra mest framgångsrika klubbmedlemmar under året så korades alla pristagare som fick årets skinkor, marsipangrisar och skumtomtar.

Breddkommittén vill framföra ett varmt tack till årets arrangörer med familjer, och särskilt varmt tack till Elsi-Brith, Mats, Barbro och Håkan som även detta året stod för julfika, lotteri och prisbord!

Ni som vill dyka ner mer i resultaten och lägga in GPS i Livelox så hittar ni länkarna här:

Resultat (med differens, endast godkända löpare finns med): http://gmok.se/Document/Download/1884

Sträcktider: http://obasen.orientering.se/winsplits/online/sv/default.asp?page=classes&databaseId=67405

Livelox: https://www.livelox.com/Events/Show/43988/Skinkloppet

Henrik fixade snabbt o rappt ett script så att skinkloppe-vinnarna kunde koras. Här med support av Lisa

 

Ett antal start-stilstudier

 

Tog du några egna bilder som du vill dela med dig? Lägg isåfall gärna in dem på vårt bildbibliotek under fotoalbumet på hemsidan: http://gmok.se/Photo/Album/442

Kommentarer

Kommentarens innehåll
Hjälp
Hjälp
Hjälp
Hjälp

Taggar

Ändringar

Publicerad: Patrik
Redigerad: Patrik

ATM - 121244