aug27USM-killarna inledde SM-helgen0

På fredagens USM-sprint i Ö-vik gjorde Petter & Johannes bra lopp och slutade 47:a (Petter) resp 58:a (Johannes). Imorgon är det USM lång och samtidigt kval till SM lång i Molkom. Där är GMOK näst största klubb!

Fredag: USM sprint (Örnsköldsvik)

Tre av våra H15-löpare hade fått förtroendet att representera Göteborg på årets USM. Tyvärr blev Jesper sjuk strax innan och fick kasta in handduken. De övriga gjorde däremot starka insatser när tävlingarna inleddes med Sprint-tävlingen. Petter slutade 47:a och Johannes 58:a i det ca 120 man stora startfältet. Med detta var dom 2:a och 4:a bland göteborgarna. Starkt jobbat!

92 Karl Modig Orienteringsklubben Alehof SWE 19.20 +5.17 7.27 min/km

Lördag: USM Lång & SM Lång Kval (Molkom, Värmland)

I morgon lördag är fortsätter USM-tävlingarna med Lång-tävlingen. Följ Petter & Johannes på USM-sidan. GMOK har även sänt upp Ola Jodal som streamar ut sina funderingar & reflektioner under morgondagen!
Länkar: USM-sidan , StartlistanLive-resultatenLyssna på Ola

Samtidigt i värmländska Molkom avgörs kvalet till SM Lång för juniorer & seniorer. Riktigt kul att konstatera att GMOK befäster sin position som en av de ledande elitklubbarna i landet, genom att ha den näst största truppen på plats under dessa mästerskap. Det kommer bli riktigt kul att följa grabbarna & tjejerna under kvalet i morgon förmiddag.
Länkar: SM-sidan  (de siktar på att sända TV-bilder, speakerljud, live-resultat mm) , Startlista kval

Söndag: USM stafett & SM Lång Final

SM-helgen avslutas med söndagens USM-stafett och den rafflande finalen av SM Lång. Förhoppningsvis med många GMOK-löpare till start även där!
Länkar till USM stafett: Live-resultaten , Startlista
Länkar till SM Lång: Inte tillgängliga ännu